CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Au inceput zilele dulci de la Dr. Oetker!

Dr. Oetker promotie concurs cu premii

Marele premiu: 1 x suma de 12.000 EUR. Premii saptamanale: 56 x cuptor de paine Moulinex. Premii garantate pentru primii 500 de participanti inscrisi prin SMS: 500 x carte de retete Dr. Oetker.

Cumpara in perioada promotiei 5 produse participante diferite Dr. Oetker pe acelasi bon de casa si trimite numarul bonului prin SMS la 1895 sau inscrie-te pe www.oetker.ro sau trimite cele 5 ambalaje diferite prin posta la CP 92 OP 83 Bucuresti, impreuna cu datele tale personale (nume, prenume, strada, numar, bloc, scara, apartament, localitate, judet si numarul de telefon). Oricare ar fi modalitatea de inscriere, pastreaza bonul de casa pentru validare.

Perioada promoţiei: 23 martie - 17 mai 2009

Documente conexe

Promotie expirata
77 comentarii Vezi
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

„Au început zilele dulci de la Dr. Oetker !”

Campania promotionala pentru consumatori

Perioada campaniei: 23.03.2009 – 17.05.2009

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania promotionala „Au început zilele dulci de la Dr. Oetker !” este organizata de S.C. Dr. Oetker RO S.R.L., cu sediul în Str. Albesti, nr 50, Curtea de Arges, Jud. Arges, România, înregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J03/1843/1993, CUI 4227295, si la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, în baza notificarii nr. 2298/2005 (denumita în continuare “Organizator” sau “S.C. Dr. Oetker RO S.R.L.”).

 

Campania promotionala se deruleaza prin intermediul agentiei S.C. MERCURY360 COMMUNICATIONS S.R.L., societate comerciala cu sediul în România, Bucuresti, Sector 2, B-dul Dimitrie Pompei nr. 9-9A, înregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/12388/1998, C.U.I. R11295365, denumita în continuare “Agentia”.

 

Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmând ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare al acestor modificari.

 

 

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

 

Campania promotionala „Au început zilele dulci de la Dr. Oetker !” este organizata în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

 

 

SECTIUNEA 3. LOCUL DE DESFASURARE SI DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania promotionala „Au început zilele dulci de la Dr. Oetker !” este organizata si se desfasoara pe întreg teritoriul României, în locatiile care comercializeaza produsele participante la promotie, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania „Au început zilele dulci de la Dr. Oetker !” este deschisa tuturor persoanelor fizice cu resedinta în România, cu vârsta de cel putin 18 ani, împliniti pâna la data începerii Campaniei si care respecta prevederile prezentului regulament oficial. Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament Oficial.

 

Nu sunt eligibile pentru a participa la campania promotionala „Au început zilele dulci de la Dr. Oetker !” persoanele juridice sau asociatiile familiale sau acele persoane fizice sau juridice, respectiv acele asociatii familiale autorizate în care angajatii S.C. Dr. Oetker RO S.R.L., angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale S.C. Dr. Oetker RO S.R.L. si membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie) ce detin participatii, functii sau au vreun interes, indiferent de natura acestuia.

 

 

 

Produsele Dr. Oetker participante la prezenta Campanie sunt:


Produs
Praf de copt Gustin - amidon alimentar
Zahar Vanilinat Cacao 50g
Zahar Vanilinat Bourbon
Cacao neagra 100g
Drojdie Crema pentru gtarte cu fructe
Garant pentru aluaturi dospite Intaritor pentru prajituri cu branza
Amoniu pentru prajituri Crema pentru prajituri cu gust de vanilie
Esenta de vanilie 30ml Crema pentru prajituri cu gust de ciocolata
Esenta de rom 30ml Crema pentru prajituri cu gust de lamaie
Esenta de lamaie 30ml Crema pentru prajituri cu gust de caramel
Esenta de migdale 30ml Crema pentru prajituri cu gust de ciocolata, trufe si rom
Esenta de lamaie blister Crema Cremsnit
Esenta de vanilie blister Spuma pentru deserturi cu gust de frisca (Praf de frisca)
Esenta de rom blister Spuma light pentru deserturi cu gust de frisca
(Praf de frisca light)
Finesse vanilie Bourbon Zahar pudra cu aroma de vanilie
Finesse Coaja Rasa de lamaie
Glazura cu gust de ciocolata
Finesse Aroma naturala de coaja de portocala
Glazura cu gust de caramel
Tort - Gelee Transparent Glazura cu gust de lamaie
Tort - Gelee Rosu Gelatina
Intaritor de frisca Bicarbonat de sodiu alimentar
  Lapte praf 130, 250, 380g

 

 

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Pentru a participa la prezenta campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

 

1.         Sa achizitioneze în perioada campaniei, 23.03.2009 – 17.05.2009, cel putin 5 produse Dr. Oetker diferite (pe acelasi bon fiscal) participante la prezenta Campanie;

2.         Sa se înscrie în campanie prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

a)                  Prin SMS la 1895 (numar cu tarif normal si valabil în toate retelele de telefonie mobila) - sa trimita numarului bonului fiscal care atesta achizitionarea celor minim 5 produse diferite Dr Oetker Participante la Campanie; Bonul fiscal trebuie sa fie emis în perioada promotiei (23.03.2009 – 17.05.2009);

b)                  Pe Internet la adresa www.oetker.ro - sa introduca numarul bonului fiscal care atesta achizitionarea celor 5 produse diferite marca Dr Oetker participante la Campanie, alaturi de datele personale;

c)                  Prin Posta la adresa CP 92 OP 83 -  sa trimita minim 5 ambalaje diferite ale produselor Dr Oetker participante la promotie, alaturi de datele personale: nume, prenume, adresa completa (strada, nr, bloc, scara, apartament, localitate, judet) si numar de telefon.

 

Primii 500 de participanti înscrisi prin SMS vor primi garantat o Carte de retete „Dr Oetker”.

 

Indiferent de modalitatea de înscriere în Campanie, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal cu care s-au înscris, pentru a face dovada pentru validare, în cazul unui câstig.

 

O persoana fizica (definita de acelasi nume, prenume si adresa) poate câstiga, în cadrul prezentei campanii, un singur premiu din categoria de premii oferite garantat pentru primii 500 de participantii si un singur premiu acordate prin tragere la sorti, cu conditia sa respecte mecanismul promotiei.

 

Acelasi bon fiscal nu poate fi înscris decât o singura data în cadrul campaniei promotionale, indiferent de modalitatea de înscriere. Organizatorul va avea dreptul sa solicite câstigatorilor, pe lânga bonul extras câstigator, si alte bonuri trimise de acelasi câstigator. Daca se dovedeste ca un participant a înscris în campanie acelasi bon fiscal de mai multe ori, acesta va fi descalificat si va pierde dreptul asupra premiului câstigat si de participare în continuare la campania promotionala.

 

 

SECTIUNEA 7. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Premiile acordate în cadrul prezentei campanii promotionale sunt afisate în tabelul urmator:

 

 

Tip Premiu Numar premii Valoare unitara premiu
(RON cu TVA)
Valoare totala premii
(RON cu TVA
Premii acordate prin tragere la sorti
Premiu in bani 12.000 Euro
* oferit in RON la cursul de 4.29
1 51480 51480
Aparat de facut paine marca Moulinex 56 299 16744
Premii acordate garantat
Carte de retete "Dr. Oetker" 500 14.28 7140
TOTAL 557 - 75364

 

 

Valoarea totala bruta a premiilor oferite în cadrul Campaniei este de 85055 RON (plus TVA), incluzând impozitul pe premii suportat de catre Organizator.

 

Descrierea premiilor:

500 x Carte de retete „Dr Oetker”

56 x Aparat de facut pâine marca Moulinex OW2000

1 x Premiu constând în bani 12.000 Euro (oferit în RON calculat la cursul de 4.29)

 

În cadrul acestei campanii promotionale, nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiilor constând în Carte de bucate „Dr Oetker” si Aparat de facut pâine, marca Moulinex,  sau schimbarea premiilor. Premiile din imaginile de pe materialele de prezentare sunt cu titlu informativ.

 

 

SECTIUNEA 8. TRAGEREA LA SORTI SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR

 

Datele tragerilor la sorti sunt urmatoarele:

1.                  Tragerea la sorti nr. 1 : 3.04.2009, pentru toate intrarile (indiferent de modalitatea de înscriere) din perioada 23.03.2009 ora 00.00 – 29.03.2009 ora 23.59. În cadrul acestei trageri la sorti se vor extrage 7 câstigatori ai premiilor  zilnice constând în "Aparat de facut pâine” marca Moulinex (câte un premiu pentru fiecare zi din saptamâna) si câte 2 rezerve pentru fiecare premiu oferit.

2.                  Tragerea la sorti nr. 2 : 10.04.2009, pentru toate intrarile (indiferent de modalitatea de înscriere) din perioada 30.03.2009 ora 00.00 – 5.04.2009 ora 23.59. În cadrul acestei trageri la sorti se vor extrage 7 câstigatori ai premiilor  zilnice constând în "Aparat de facut pâine” marca Moulinex (câte un premiu pentru fiecare zi din saptamâna) si câte 2 rezerve pentru fiecare premiu oferit.

3.                  Tragerea la sorti nr. 3 : 17.04.2009, pentru toate intrarile (indiferent de modalitatea de înscriere) din perioada 6.04.2009 ora 00.00 – 12.04.2009 ora 23.59. În cadrul acestei trageri la sorti se vor extrage 7 câstigatori ai premiilor  zilnice constând în "Aparat de facut pâine” marca Moulinex (câte un premiu pentru fiecare zi din saptamâna) si câte 2 rezerve pentru fiecare premiu oferit.

4.                  Tragerea la sorti nr. 4 : 30.04.2009, pentru toate intrarile (indiferent de modalitatea de înscriere) din perioada 13.04.2009 ora 00.00 – 19.04.2009 ora 23.59. În cadrul acestei trageri la sorti se vor extrage 7 câstigatori ai premiilor  zilnice constând în "Aparat de facut pâine” marca Moulinex (câte un premiu pentru fiecare zi din saptamâna) si câte 2 rezerve pentru fiecare premiu oferit.

5.                  Tragerea la sorti nr. 5 : 5.05.2009, pentru toate intrarile (indiferent de modalitatea de înscriere) din perioada 20.04.2009 ora 00.00 – 26.04.2009 ora 23.59. În cadrul acestei trageri la sorti se vor extrage 7 câstigatori ai premiilor  zilnice constând în "Aparat de facut pâine” marca Moulinex (câte un premiu pentru fiecare zi din saptamâna) si câte 2 rezerve pentru fiecare premiu oferit.

6.                  Tragerea la sorti nr. 6 : 12.05.2009, pentru toate intrarile (indiferent de modalitatea de înscriere) din perioada 27.04.2009 ora 00.00 – 3.05.2009 ora 23.59. În cadrul acestei trageri la sorti se vor extrage 7 câstigatori ai premiilor  zilnice constând în "Aparat de facut pâine” marca Moulinex (câte un premiu pentru fiecare zi din saptamâna) si câte 2 rezerve pentru fiecare premiu oferit.

7.                  Tragerea la sorti nr. 7 : 19.05.2009, pentru toate intrarile (indiferent de modalitatea de înscriere) din perioada 4.05.2009 ora 00.00 – 10.05.2009 ora 23.59. În cadrul acestei trageri la sorti se vor extrage 7 câstigatori ai premiilor  zilnice constând în "Aparat de facut pâine” marca Moulinex (câte un premiu pentru fiecare zi din saptamâna) si câte 2 rezerve pentru fiecare premiu oferit.

8.                  Tragerea la sorti nr. 8 : 25.05.2009, pentru toate intrarile (indiferent de modalitatea de înscriere) din perioada 11.05.2009 ora 00.00 –17.05.2009 ora 23.59. În cadrul acestei trageri la sorti se vor extrage 7 câstigatori ai premiilor  zilnice constând în "Aparat de facut pâine” marca Moulinex (câte un premiu pentru fiecare zi din saptamâna) si marele premiu constând în „Premiu în bani – 12000 Euro”. De asemenea se vor extrage câte 2 rezerve pentru premiile constând în "Aparat de facut pâine Moulinex” si 4 rezerve pentru marele premiu. La extragerea pentru marele premiu vor fi luate în considerare intrarile (facute prin SMS, Web ,Posta) din perioada 23.03.2009 ora 00.00 -17.05.2009 ora 23.59.

 

Doar participantii care îndeplinesc conditiile de participare specificate la Sectiunea 4 a Regulamentului si care îndeplinesc toate conditiile stipulate în regulament, au dreptul de a intra în tragerea la sorti.

 

Se va apela la rezerve în cazul în care câstigatorul este invalidat din cauza nerespectarii a cel putin una dintre prevederile prezentului Regulament Oficial al Campaniei. Se va apela la rezerve în ordinea extragerii lor.

 

Tragerile la sorti vor fi electronice, prin folosirea unui program cu distributie aleatoare si vor avea loc la sediul S.C. MERCURY360 COMMUNICATIONS S.R.L., B-dul Dimitrie Pompei, nr.9-9A, Sector 2, Bucuresti, în prezenta unui Notar Public si a unui reprezentant al Organizatorului. Tragerile la sorti sunt evenimente publice. La cerere, orice persoana poate participa la oricare dintre aceste evenimente. Cererea va fi facuta în scris, pe adresa S.C. MERCURY360 COMMUNICATIONS S.R.L., Iride Business Park, B-dul Dimitrie Pompei, nr.9-9A, sector 2, Bucuresti, România, cu minim 48 de ore înaintea desfasurarii evenimentului respectiv.

 

Lista câstigatorilor va fi afisata în termen de 2 zile de la data tragerii la sorti, pe site-urile www.oetker.ro, www.infopromotii.ro si www.promoinfo.ro.

Pentru înscrierile prin SMS si internet, data înscrierii va fi inregistrata de aplicatiile software de gestiune a înregistrarilor. Pentru înscrierile facute prin posta, va fi luata în considerare data de sosire marcata de Posta Româna pe plicurile participante.

 

 

SECTIUNEA 9. ANUNTAREA SI VALIDAREA CÂSTIGATORILOR, ACORDAREA PREMIILOR

 

Anuntarea câstigatorilor

 

1.         Premiile oferite primilor 500 de participanti înscrisi

Câstigatorii premiilor constând în Carti de retete „Dr Oetker”vor fi contactati telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului, la numarul de telefon cu care s-au înscris în Campanie, în termen de maxim 20 zile lucratoare de la data primirii mesajului câstigator. Acestia vor fi informati în legatura cu premiul câstigat si modalitatea de a intra în posesia premiului. Reprezentantul Organizatorului va contacta telefonic de maxim 4 ori persoanele câstigatoare în intervalul orar 9.00 – 17.00.

 

Câstigatorii care nu au putut fi contactati în termenul de mai sus, pot revendica premiul câstigat în termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii mesajului câstigator, în scris prin trimiterea unei scrisori pe adresa MERCURY360 COMMUNICATIONS, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, sector 2, Bucuresti, în atentia departamentulu Marketing Direct, sau la telefon 021/204.65.65.

 

In cazul în care unii dintre acesti câstigatori nu si-au revendicat premiul în aceasta perioada, acestia sunt considerati câstigatori invalizi si vor pierde orice drept asupra premiului câstigat. In vederea acordarii premiilor ramase nerevendicate se va apela la rezerve în ordinea în care au fost extrase în cadrul tragerii la sorti. Anuntarea telefonica se va efectua în termen de 10 zile lucratoare de la data invalidarii câstigatorului precedent, urmând ca premiul sa poata fi revendicat în termen de 30 de zile calendaristice de la data anuntarii.

 

2.         Premiile constând în „ Aparate de pâine” marca Moulinex

Câstigatorii premiilor constând în „Aparate de pâine” marca Moulinex, vor fi contactati telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului, la numarul de telefon declarat în momentul înscrierii în promotie, în termen de 10 zile lucratoare de la data tragerii la sorti. Acestia vor fi informati în legatura cu premiul câstigat, procedura de validare a premiului si modalitatea de a intra în posesia premiului.

 

Reprezentantul Organizatorului va contacta telefonic de maxim 4 ori persoanele câstigatoare în decursul celor 10 zile, în intervalul orar 9.00 – 17.00. Câstigatorii care nu au putut fi contactati în termenul de mai sus, pot revendica premiul câstigat în termen de 30 de zile calendaristice de la data tragerii la sorti, în scris prin trimiterea unei scrisori pe adresa MERCURY360 COMMUNICATIONS, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, sector 2, Bucuresti, în atentia departamentului Marketing Direct, sau la telefon 021/204.65.65.

 

În cazul în care exista situatia în care unii dintre acesti câstigatori nu si-au revendicat premiul în aceasta perioada, acestia sunt considerati câstigatori invalizi si vor pierde orice drept asupra premiului câstigat. In vederea acordarii premiilor ramase nerevendicate se va apela la rezerve în ordinea în care au fost extrase în cadrul tragerii la sorti. Anuntarea telefonica se va efectua în termen de 10 zile lucratoare de la data invalidarii câstigatorului precedent, urmând ca premiul sa poata fi revendicat în termen de 30 de zile calendaristice de la data anuntarii.

 

3.         Marele premiu

Câstigatorul marelui premiu de 12.000 Euro va fi contactat telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului, la numarul de telefon declarat în momentul înscrierii în promotie, în termen de 10 zile lucratoare de la data tragerii la sorti. Acestia vor fi informati în legatura cu premiul câstigat, procedura de validare a premiului si modalitatea de a intra în posesia premiului.

           

Reprezentantul Organizatorului va contacta telefonic de maxim 4 ori persoanele câstigatoare în decursul celor 10 zile, în intervalul orar 9.00 – 17.00. Câstigatorii care nu au putut fi contactati în termenul de mai sus, pot revendica premiul câstigat în termen de 30 de zile calendaristice de la data tragerii la sorti, în scris prin trimiterea unei scrisori pe adresa MERCURY360 COMMUNICATIONS, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, sector 2, Bucuresti, în atentia departamentulu Marketing Direct, sau la telefon 021/204.65.65.

           

În cazul în care exista situatia în care unii dintre acesti câstigatori nu si-au revendicat premiul în aceasta perioada, acestia sunt considerati câstigatori invalizi si vor pierde orice drept asupra premiului câstigat. In vederea acordarii premiilor ramase nerevendicate se va apela la rezerve în ordinea în care au fost extrase în cadrul tragerii la sorti. Anuntarea telefonica se va efectua în termen de 10 zile lucratoare de la data invalidarii câstigatorului precedent, urmând ca premiul sa poata fi revendicat în termen de 30 de zile calendaristice de la data anuntarii.

 

Validarea câstigatorilor

1.         Premiile constând în „ Aparate de pâine” marca Moulinex

În termen de maxim 10 zile lucratoare de la data anuntarii, câstigatorii trebuie sa trimita o copie a bonului fiscal care a fost extras castigator, la una dintre adresele comunicate de catre reprezentantul Organizatorului:

           prin fax, la numarul 021.204.65.65. Faxul trebuie sa contina copia bonului/bonurilor fiscal/e, numele Campaniei, numele, prenumele, adresa participantului si numarul de telefon, scrise pe bon de catre participant.

           prin e-mail, la adresa validare@mercury360.ro. Copia bonului fiscal trebuie scanata în format .jpg sau .pdf si atasata, subiectul e-mailului trebuie sa fie numele Campaniei, iar în corpul e-mailului trebuie scrise datele personale ale câstigatorului (nume, prenume adresa completa, numarul de telefon si numele Campaniei).

           

Daca în termen de 10 zile lucratoare de la data anuntarii, câstigatorii extrasi, care din orice motiv nu trimit documentele de validare în conditiile descrise de Regulament vor fi invalidati si se va apela la rezerve, în ordinea extragerii lor, urmând ca si acestea sa parcurga procesul de validare, fiecare etapa având un numar de zile egal cu cel de validare a câstigatorilor extrasi.

 

Bonurile fiscale trimise de participanti trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii: sa ateste achizitionarea produselor participante la Campanie, data înscrisa pe bonul fiscal sa fie anterioara datei inscrierii acelui bon in Campanie, numarul bonului fiscal trebuie sa corespunda cu numarul bonului înscris în Campanie si care a fost extras câstigator.

 

Pentru participantii care s-au înscris trimitând dovezile la adresa CP 92 OP 83, si au fost extrasi câstigatori, acestia trebuie sa trimita o copie a bonului fiscal care atesta achizitionarea produselor a caror ambalaje au fost trimise prin plic; bonul trebuie sa fie emis în perioada Campaniei (23.03.2009 – 17.05.2009), produsele achizitionate trebuie sa faca parte din categoria celor participante la prezenta Campanie.

 

Acelasi bon fiscal nu poate fi înscris decât o singura data în cadrul campaniei promotionale, indiferent de modalitatea de înscriere. Organizatorul va avea dreptul sa solicite câstigatorilor, pe lânga bonul extras câstigator, si alte bonuri trimise de acelasi câstigator. Daca se dovedeste ca un participant a înscris în campanie acelasi bon fiscal de mai multe ori, acesta va fi descalificat si va pierde dreptul asupra premiului câstigat si de participare în continuare la campania promotionala.

 

2.         Marele premiu

            În termen de maxim 15 zile lucratoare de la data anuntarii, câstigatorii trebuie sa trimita o copie a bonului fiscal/bonurilor fiscale cu care s-a înscris în Campanie si o copie a actului de identitate necesara pentru plata impozitului, de catre Organizator, pentru premiul câstigat, la una dintre adresele comunicate de catre reprezentantul Organizatorului:

           prin fax, la numarul 021.204.65.65. Faxul trebuie sa contina copia bonului/bonurilor fiscal/e, numele Campaniei, numele, prenumele, adresa participantului si numarul de telefon, scrise pe bon de catre participant.

           prin e-mail, la adresa validare@mercury360.ro. Copia bonului fiscal trebuie scanata în format .jpg sau .pdf si atasata, subiectul e-mailului trebuie sa fie numele Campaniei, iar în corpul e-mailului trebuie scrise datele cu caracter personal ale câstigatorului (nume, prenume adresa completa, numarul de telefon si numele Campaniei).

           

Daca în termen de 10 zile lucratoare de data anuntarii, câstigatorii extrasi, care din orice motiv nu trimit documentele de validare în conditiile descrise de Regulament vor fi invalidati si se va apela la rezerve, în ordinea extragerii lor, urmând ca si acestea sa parcurga procesul de validare, fiecare etapa având un numar de zile egal cu cel de validare a câstigatorilor extrasi.

           

De asemenea, în termen de 20 zile lucratoare de la data validarii câstigatorul trebuie sa comunice contul în care doreste sa îi fie transferati banii câstigati. Organizatorul nu este responsabil si nu va fi considerat raspunzator pentru informatiile incomplete ale contului declarate de catre câstigator.  Daca persoana câstigatoare nu comunica în termenul stabilit, numarul contului bancar în care oreste sa ii se vireze banii câstigati, acesta va fi invalidat si se va apela la urmatoarea rezerva.

 

Bonurile fiscale trimise de participanti trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii: sa ateste achizitionarea produselor participante la Campanie, data înscrisa pe bonul fiscal sa fie anterioara datei inscrierii acelui bon in Campanie, numarul bonului fiscal trebuie sa corespunda cu numarul bonului înscris în Campanie si care a fost extras câstigator.

 

Pentru participantii care s-au înscris trimitând dovezile la adresa CP 92 OP 83, si au fost extrasi câstigatori, acestia trebuie sa trimita o copie a bonului fiscal care atesta achizitionarea produselor a caror ambalaje au fost trimise prin plic; bonul trebuie sa fie emis în perioada Campaniei (23.03.2009 – 17.05.2009), produsele achizitionate trebuie sa faca parte din categoria celor participante la prezenta Campanie.

 

Acordarea premiilor

 

1.         Premiile oferite primilor 500 de participanti înscrisi

Premiile constând Carti de retete „Dr Oetker” vor fi trimise prin Posta la adresa declarata de câstigator în momentul anuntarii sau pe plicul trimis, în termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii. Din momentul expedierii premiului catre câstigator, Organizatorul este liberat de orice alta obligatie fata de acesta.

 

Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru furnizarea unor adrese gresite sau incomplete din partea câstigatorului. În cazul în care premiul întors retur este nerevendicat acesta va ramane în posesia Organizatorului.

 

Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate în aceasta campanie. Producatorul fiecarui obiect oferit ca premiu în cadrul acestei campanii va remedia orice defect în termenii si conditiile stipulate în certificatele de garantie.

 

2.         Premiile constând în „ Aparate de pâine” marca Moulinex

Premiile vor fi trimise câstigatorilor prin curier, la adresa specificata de acestia, în termen de 30 de zile lucratoare de la data validarii. Predarea premiilor de catre curier se va face doar catre câstigatorii validati, dupa prezentarea documentului de identitate si semnarea procesului verbal de predare-primire a premiului.

 

Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru furnizarea unor adrese gresite sau incomplete din partea câstigatorului. Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate în aceasta campanie. Producatorul fiecarui obiect oferit ca premiu în cadrul acestei campanii va remedia orice defect în termenii si conditiile stipulate în certificatele de garantie.

 

3.         Marele premiu

Marele premiu se va acorda prin virament bancar în contul persoanei câstigatoare. Organizatorul se obliga, ca în termen de 20 de zile lucratoare de la data primirii datelor necesare efectuarii transferului sa vireze in contul castigatorului suma de 51480 RON (echivalentul în RON a celor 12.000 de Euro). Organizatorul nu este responsabil si nu va fi considerat raspunzator pentru informatiile incomplete ale contului declarate de catre câstigator.

           

Efectuarea transferului de catre Organizator, dovedita prin actele de transfer, se va considera acordarea de drept a premiului. Din momentul efectuarii transferului si a primirii banilor, Organizatorul este liberat de orice alta obligatie fata de câstigator.

 

 

SECTIUNEA 10. LIMITAREA RASPUNDERII

 

Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea si nu va fi numit parte în cazurile referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate a premiilor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei care respecta prevederile acestui Regulament Oficial. Din momentul primirii premiilor de catre câstigator, Organizatorul nu mai raspunde de integritatea si calitatea acestora.

           

În cazul în care Organizatorul constata ca un câstigator nu a îndeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul îsi rezerva dreptul de a suspenda oricând drepturile si beneficiile ce revin câstigatorului, fara ca Organizatorul sa datoreze vreo despagubire sau plata respectivului câstigator. În cazul în care Organizatorul constata asemenea situatii dupa ce premiul a fost deja acordat, respectivul câstigator va restitui Organizatorului valoarea premiului si cheltuielile aferente suportate de Organizator în legatura cu aceasta.

 

Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru:

-                     pierderile sau întârzierile plicurilor trimise la casuta postala a Campaniei, generate de întârzieri sau pierderi ale Postei Române, independente de vointa Organizatorului;

-                     expedierea plicurilor la alta adresa postala decât cea indicata de Organizator în Regulamentul Oficial;

-                     lipsa stampilei cu data postei sau prezenta unei stampile ilizibile de pe plicurile sosite la cutia postala;

-                     plicurile care nu contin minim 5 ambalaje diferite ale produselor participante la promotie sau care nu contin datele personale ale participantului (nume, prenume, adresa completa, numar de telefon);

-                     pierderile, întârzierile sau întreruperile neanuntate ale serviciului de mesaje SMS,  generate de retelele de telefonie mobila sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului;

-                     situatiile în care numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat si ca atare Organizatorul nu va putea contacta participantii la campanie;

-                     situatiile în care mai multe persoane revendica acelasi nr. de bon fiscal; în acest caz va fi validat câstigator acel participant care face dovada bonului fiscal în original /copie continând unul sau mai multe produse participante cumparate ;

-                     eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care s-au trimis SMS-urile la numarul scurt al campaniei;

-                     Pierderile sau intârzierile înscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;

-                     Pierderile sau intârzierile înscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului;

-                     Formularele de înscriere incomplete, inexacte sau incorecte;

-                     Pierderile, întârzierile sau orice alte probleme la înscrierea în Campanie, cauzate de furnizorul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei/consumatorului care doreste sa se înscrie în Campanie;

 

Organizatorul este îndreptatit sa ia toate masurile necesare în caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii. În cazul în care sunt identificate persoane care au influentat câstigarea de premii sau aceeasi persoana s-a înscris folosind adrese de email sau de telefon diferite, vor rezulta în  descalificarea respectivului consumator si implicit acesta nu va mai avea dreptul de a primi premiul. Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea în instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

 

 

SECTIUNEA 11. BONURI FISCALE/ TALOANE/ AMBALAJE NECORESPUNZATOARE

 

Bonurile fiscale/ambalajele care sunt reproduse, deteriorate, falsificate, inventate, cât si orice alta imitatie sunt considerate nule si nu vor fi luate în considerare în cadrul Campaniei. Orice încercare de falsificare va fi pedepsita conform legislatiei în vigoare. Organizatorul prezentei Campanii, precum si celelalte firme implicate în promotie nu îsi asuma nici o raspundere pentru bonurile fiscale/ ambalajelor necorespunzatoare (deteriorate, falsificate, pierdute, înstrainate, incomplete sau completate gresit, cu scris ilizibil), sau pentru orice alti factori care ar putea afecta dreptul de participare la prezenta Campanie, si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de bonuri fiscale/ambalaje care nu întrunesc toate conditiile prevazute în prezentul Regulament Oficial, pentru a fi validate.

 

 

SECTIUNEA 12. MINORII SI PERSOANELE LIPSITE DE CAPACITATE DE EXERCITIU

 

În cazul în care câstigatorul unuia dintre premiile oferite în Campanie persoana lipsita de capacitate de exercitiu, sau persoana în imposibilitate fizica de a se deplasa, aceasta este îndreptatita sa intre în posesia premiului prin intermediul parintelui, tutorelui sau legal sau al oricarei alte persoane împuternicite în acest sens.

           

Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgând din acordarea oficiala a premiului reprezentantilor persoanelor aici indicate, precum si de plata oricaror despagubiri sau solutionarea reclamatiilor de orice natura legate de aceasta.

 

 

SECTIUNEA 13. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

S.C. Dr. Oetker RO S.R.L prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 2298/2005 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

           

Toate datele personale ale Participantilor, furnizate prin intermediului talonului de participare devin proprietatea Organizatorului, împreuna cu toate informatiile pe care le contin. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc în acest sens. Datele personale colectate în cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor în care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia în vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate în cadrul promotiei vor fi publicate pe site-urile www.infopromotii.ro, www.promoinfo.ro, www.oetker.ro.

 

Persoanele fizice participante la promotie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). În vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. Dr. Oetker RO S.R.L., cu sediul în Str. Albesti, nr 50, Curtea de Arges, Jud Arges, România.

 

 

SECTIUNEA 14. TAXE SI IMPOZITE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru premiile acordate câstigatorilor în conformitate cu legislatia în vigoare privind impozitul pe venit, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu premiul, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorului.

           

Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind în sarcina persoanei câstigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform prevederilor cuprinse în Titlul III – Impozitul pe venit din Codul Fiscal, pentru veniturile obtinute din Campanie, impozit pe care Organizatorul se obliga sa-l retina si sa-l achite conform legislatiei aplicabile.

 

 

SECTIUNEA 15. ÎNCETAREA CAMPANIEI

 

Prezenta campanie poate înceta numai în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora* sau printr-o decizie a Organizatorului.

 

*Forta Majora, convenita ca fiind evenimentul imprevizibil si de neînlaturat, petrecut dupa intrarea în vigoare a prezentului regulament si care împiedica partea sau partile sa-si îndeplineasca obligatiile contractuale, exonereaza de raspundere partea care o invoca, pe durata de existenta a cazului de Forta Majora,confirmat de Camera de Comert si Industrie a României.

 

 

SECTIUNEA 16. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute între Organizator si Participantii la prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente.

 

Eventualele reclamatii legate de derularea campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: S.C. Dr. Oetker RO S.R.L., cu sediul în Str. Albesti, nr 50, Curtea de Arges, Jud Arges, România, în termen de maxim 4 (patru) saptamâni de la data tragerii la sorti. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua în consideratie nicio contestatie.

 

 

SECTIUNEA 17. REGULAMENTUL OFICIAL

 

Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.      

Regulamentul Oficial de participare/desfasurare al campaniei promotionale este disponibil în mod gratuit oricarui solicitant la Mercury360 Communications, cu sediul în B-dul Dimitrie Pompei, nr 9-9 A, Sector 2, Bucuresti, în atentia Departamentului de Marketing Direct, la S.C. Dr. Oetker RO S.R.L., cu sediul în Str. Albesti, nr 50, Curtea de Arges, Jud. Arges sau pe site-urile www.infopromotii.ro, www.promoinfo.ro, www.oetker.ro. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestor modificari.

Prezentul Regulament a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr.99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata în Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007 si a fost semnat în 5 exemplare originale.

Nu avem elemente multimedia.
marius (oradea) in 23 martie 2009, 15:40
pe site inca nu au link pt aceasta promotie pt. inscriere on-line, cel putin deocamdata ...
Moderator 1 (Infopromotii) in 24 martie 2009, 10:09
Salut, Marius!
Site-ul promotiei va fi disponibil in cel mai scurt timp.
Spor la premii!
Moderator 1 (Infopromotii) in 24 martie 2009, 13:17
Salutare tuturor!
Site-ul promotiei functioneaza pe deplin si va puteti inscrie in orice moment.
Spor la premii!
Gheorghe (Bucuresti) in 24 martie 2009, 14:19
Multumesc!
Adriana (Galati) in 24 martie 2009, 16:36
Care este esenta de tip blister? (cumva sunt fiolele acelea grupate cate 4)
Moderator 1 (Infopromotii) in 24 martie 2009, 19:59
Da, Adriana, acela este blister-ul: suportul de carton cu mai multe fiole.
Oana (Bucuresti) in 24 martie 2009, 20:34
Am observat si eu ca site-ul dr oetker functioneaza, dar nu si link-ul catre promotia "Au inceput zilele dulci".
Cipri (IS) in 24 martie 2009, 20:53
Moderator 1 (Infopromotii) in 24 martie 2009, 13:17 Salutare tuturor! Site-ul promotiei functioneaza pe deplin si va puteti inscrie in orice moment. Spor la premii! ms ms
gabriela (giurgiu) in 24 martie 2009, 22:23
MULT SUCCES TUTUROR
Florica (rm valcea) in 24 martie 2009, 23:07
Cartile de bucate vor fi primite numai de cei care se inscriu la promotie prin sms???? Sau indiferent de inscriere???? Va multumesc.
besenyei (cluj-napoca) in 24 martie 2009, 23:37
Vreau sa particip cu 5000 de produse trebuie sa ies pe la casa de 1000 de ori????? sau pot cumpara pe un singur bon si pot trece de 1000 de ori prin sms?..astept raspuns de la organizatori! bafta la toti.
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 martie 2009, 11:18
@ Oana (Bucuresti): verifica-ti setarile de securitate ale computerului si browser-ului. Noi am verificat si functioneaza pe deplin.

@ Florica (Rm. Valcea): Asa cum scrie mai sus, la rezumatul despre mecanism si in regulamentul promotiei, cartile de retete se acorda numai celor care s-au inscris prin SMS, si anume primilor 500 de participanti care trimit SMS-uri cu coduri valide.

Spor la premii tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 martie 2009, 11:32
@ Besenyei: In cazul acesta, va trebui sa te vezi foarte des cu casierita, pentru ca in conformitate cu regulamentul, nu te poti inscrie decat o singura data cu un bon de casa (altfel, risti sa fii descalificat).

Iata prevederile regulamentului (Art. 6):

"Indiferent de modalitatea de înscriere în Campanie, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal cu care s-au înscris, pentru a face dovada pentru validare, în cazul unui câstig.

O persoana fizica (definita de acelasi nume, prenume si adresa) poate câstiga, în cadrul prezentei campanii, un singur premiu din categoria de premii oferite garantat pentru primii 500 de participantii si un singur premiu acordate prin tragere la sorti, cu conditia sa respecte mecanismul promotiei.

Acelasi bon fiscal nu poate fi înscris decât o singura data în cadrul campaniei promotionale, indiferent de modalitatea de înscriere. Organizatorul va avea dreptul sa solicite câstigatorilor, pe lânga bonul extras câstigator, si alte bonuri trimise de acelasi câstigator. Daca se dovedeste ca un participant a înscris în campanie acelasi bon fiscal de mai multe ori, acesta va fi descalificat si va pierde dreptul asupra premiului câstigat si de participare în continuare la campania promotionala."
Cipri (IS) in 25 martie 2009, 11:58
@ besenyei:la 1000 de bonuri ai 2 variante : ori se va naste o scanteie de <3 intre tine si casierita ori te va crede cam ... :D si va suna la 112 :)))
I (Constanta) in 25 martie 2009, 13:19
Dr Oetker isi pastreaza blazonul chiar si in deja "celebra" perioada de criza in ceea ce priveste natura premiilor (cuantum, numar, atractivitate, etc). Asadar, se pare ca se poate (aviz celorlalte firme, agentii, etc). Singura chestiune deranjanta este aceea a bonurilor de casa. Numai cine nu a incercat sa treaca pe la casa unui supermarket mai multe bonuri in acelasi timp(de pilda de 5/10 ori cate 5 produse a avea 5/10 sanse de castig) nu stie cam ce inseamna acest lucru. Casierita se holbeaza la tine ca la un extraterestru, cei care stau la coasda in spatele tau vocifereaza stresant ca dureaza prea mult, etc. In concluzie, esti obligat sa te expui unor situatii neplacute doar ptr ca doresti sa cumperi produsele din promotie. In fine, acesta este regulamentul...trebuie sa-l respectam. Altfel, le urez bafta tuturor, atat celor care nu au mai castigat cat si celor care sunt veterani in "arta" norocului.
Gheorghe (Bucuresti) in 26 martie 2009, 18:11
@Moderator 1: ati citat, mai sus, din regulament si am observat o precizare (cea din paranteza) care ma ingrijoreaza:"O persoana fizica (definita de acelasi nume, prenume si adresa) poate câstiga .. . un singur premiu .. .". Va rog sa intrebati organizatorii daca doua persoane fizice diferite, dar care au aceleasi nume, prenume, adresa) pot castiga, totusi, fiecare, cate un premiu. Este si cazul meu si al unuia din copiii mei. Prin formularul de inscriere de pe site-ul promotiei se solicita, de altfel, si data nasterii. Va multumesc.
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 martie 2009, 10:43
Salut, Gheorghe! Am transmis intrebarea ta organizatorilor promotiei si speram sa primim curand un raspuns pentru tine. Mult succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 martie 2009, 13:56
@ Gheorghe (Bucuresti):
Vesti bune pentru tine de la organizatori!
Puteti participa si aveti sanse de castig fiecare, chiar daca aveti acelasi nume, prenume si adresa, intrucat pentru validare vi se vor solicita documentele de identitate (buletin sau C.I.) si organizatorii vor putea vedea ca sunt doua persoane diferite.
Spor la premii!
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 martie 2009, 14:04
@ I (Constanta): Ca de obicei, am transmis observatiile tale organizatorilor promotiei inca din ziua in care le-ai postat.
Chiar daca nu scriem aici intotdeauna ca am anuntat organizatorii, fiti siguri ca o facem de fiecare data. Mult noroc la premii!
Gheorghe (Bucuresti) in 27 martie 2009, 21:04
@ Moderatrice 1: Multumesc mult. Si pentru vesti si pentru promptitudine. Vom relua degraba inscrierile. Succes celorlalti participanti pentru restul de 5 premii aferente primei saptamani de concurs!
Chiriuc (bucuresti) in 29 martie 2009, 21:51
Buna seara! Am si eu o nelamurire. In regulament scrie ca, in cazul in care ai castigat ceva si nu ai putut fi contactat prin telefon, iti vei putea revendica premiul in termen de ,,n''zile de la data extragerii. Intrebarea mea este: de unde stii ca ai castigat ceva? In cazul in care nu raspunzi la tel sau ai tel inchis(esti plecat din tara),cum afli ca ai castigat? Se scrie pe site nr de tel castigator al unui premiu si tu intri, citesti, iti recunosti nr si suni?Sau suni asa, la deruta, si spui si tu ca ai castigat o masina de facut paine?Si daca ai castigat, e ok, daca nu, nu....?!
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 martie 2009, 14:34
Salut, Chiriuc! Am transmis organizatorilor intrebarile tale si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine. Spor la premii!
() in 30 martie 2009, 16:23
W@hiriuc : cei care se inscriu pe site completeaza in formular si numele (pe langa alte informatii) asadar ptr ei va fi fosrte usor...pur si simplu le vor afisa numele pe lista castigatorilor cu amendamentul "in curs de validare". :) Ptr cei care se inscriu prin sms probabil vor proceda ca la promotia de Craciun la care se afisa pe lista de castigatori numai o parte a numarului de telefon ( ptr a nu fi expus publicitatii, cu acelasi amendament :in curs de validare". Daca stii ca ai participat, e imposibil sa nu iti recunosti numarul de telefon, chiar daca ii lipsesc cateva cifre. Personal mi se pare varianta cea mai ok, ptr ca este adevarat ca, din motive variate, uneori nu poti raspunde la telefon. Bafta tuturor!
Alin (Iasi) in 30 martie 2009, 18:09
Daca nu va sunam noi, sunati-ne voi! asta ar fi putut fi sloganul acestei promotii. Adica daca eu castig o carte de retete trebuie sa astept 20 zile pentru a fi contactat (nu in mod obligatoriu!), altfel trebuie sa sun in termen de 30 zile pentru a revendica premiul. Mai sigur este sa sune castigatorul sa-si revendice premiul... Eu inca astept un telefon...
Moderator 1 (Infopromotii) in 31 martie 2009, 14:26
Dragii nostri, organizatorii promotiei ne-au informat ca veti fi anuntati telefonic daca sunteti printre potentialii castigatori. Prima tragere la sorti va avea loc in data de 3.04.2009. In fiecare zi de luni se vor afisa listele cu potentialii castigatori si statusul lor (in curs de validare sau validat). Cu ocazia afisarii primei liste de castigatori (adica pe 6 aprilie), daca s-au strans 500 de participanti se vor afisa si acestia.
Spor la premii tuturor!
() in 02 aprilie 2009, 16:42
salut din nou. Am iarasi o problema : cumpar produse zilnic, din acelasi supermarket (kaufland) si primesc bonuri cu acelasi nr. sau foarte apropriate, fiindca ei incep numerotarea bonurilor fiscale in fiecare zi de la 0 ,iar eu merg cam pe la pranz. Deci am bonuri care au acelasi numar de bon dar data diferita (ex.238/31.03.2009 si 238/01.04.2009 , etc.) Cand am incercat sa trimit sms, am primit raspunsul : ca acest nr. a fost inregistrat deja de pe acest tel. NU ESTE CORECT, PAREREA MEA ESTE CA TREBUIA SA FACA REGULAMENTUL CA SA TRIMITEM NR.BONULUI DE CASA SI DATA, ATUNCI NU MAI ERAU PROBLEME. Acum ce sa fac ?? cum sa ma inscriu ?? sa urmaresc nr.bonului ca sa nu fie identic ?? sa stau in magazin de dimineata pana seara?? Ajutati-ma voi.
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 aprilie 2009, 20:20
Draga Liliana Georgeta,
Am transmis sesizarea ta organizatorilor promotiei si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine. Spor la premii!
() in 03 aprilie 2009, 12:10
@Liliana Georgeta : incearca sa te inscrii direct pe site(completand formularul). In felul acesta inscrierea este si gratis ptr ca nu mai trebuie sa dai bani pe sms. Multa bafta!
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 aprilie 2009, 15:54
Draga Liliana,
am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Participanta poate trimite acelasi nr. de bon de pe acelasi telefon; in cazul in care iese castigatoare, o vom ruga sa ne arate toate bonurile, ca sa ne asiguram ca intr-adevar a avut mai multe bonuri cu acelasi numar."

Mult succes tuturor!
() in 03 aprilie 2009, 16:44
DA. Mersi. Dar nu ma pot inscrie cu acelasi nr.de bon fiindca primesc prin mesaj raspuns : "Acest nr.a mai fost folosit in cadrul promotiei, te rugam participa cu alt nr" . V-AM INTREBAT CUM POT SA MA INSCRIU DACA PRIMESC ACEST RASPUNS ?
ANA MARIA (GALATI) in 07 aprilie 2009, 11:37
este deja 7aprilie si nu este afisat nici un castigator. nicii la carti nici la cuptorul de paine. ce se intampla?
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 aprilie 2009, 13:26
Salut, Ana Maria!
Am transmis intrebarea ta organziatorilor si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine. Spor la premii!
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 aprilie 2009, 15:35
Draga Ana Maria,
Am primit si publicat lista primilor castigatori. Organizatorii ne-au trimis-o in timp util, deoarece inca nu au trecut 2 zile lucratoare de la prima extragere.
Mult noroc la premii tuturor!
ANA MARIA (GALATI) in 07 aprilie 2009, 16:21
si unde este publicata? pe site-ul dr oetker nu am gasit-o
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 aprilie 2009, 17:36
Pe site-ul nostru, in sectiunea de castigatori din meniul de sus. Alegi numele promotiei - "Au inceput zilele dulci de la Dr. Oetker" - si vezi toti castigatorii de pana acum.
ANA MARIA (GALATI) in 08 aprilie 2009, 09:32
Au aparut si pe site-ul dr oetker. sunt doar castigatorii cuptorului de paine. Cred ca cei 500 vor fi afisati cand se vor strange atatia.
valentin (caracal) in 08 aprilie 2009, 21:47
Problema sta asa :In ziua in care a aparut promotia m-am hotarat sa concurez si pentru ca mergeam la cumparaturi si tot se apropiau sarbatorile am cumparat 5 produse participante . In magazin am intalnit alte doua prietene carora le-am spus de existenta promotiei si au cumparat si ele cate 5 produse participante . La iesirea din magazin am trimis pe rand de pe telefoanele fiecareia SMS-uri cu numarul bonului asa cum scria in regulament . Am primit fiecare mesajul "ai castigat o carte de retete -pastreaza bonul . Din toate trei numai eu am prmit telefon de la organizatori prin care mi se cerea adresa exacta ( nu mi s-a cerut bonul sau o copie dupa bon )si mi se comunica ca in 30 de zile voi primi cartea prin posta . Intrebarea mea este - De ce n-au primit telefon pentru validare si prietenele mele pentru ca am trimis SMS-urile la intervale de timp apropiate si de la validarea mea au trecut 3 zile . Ce este de facut ?Sa inteleg ca SMS-urile castigatoare se iau aleator si nu se iau in calcul primele SMS-uri trimise / Atunci de ce au primit si ele acelasi mesaj -Ai castigat ocarte de retete . Nu poate exista o scuza de genul -"n-au putut fi contactate persoanele" pentru ca fetele astea nu se despart de telefon .
irina (targu neamt) in 09 aprilie 2009, 21:46
pt valentin:nu esti singur si prietena mea a patit la fel
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 aprilie 2009, 12:51
Salut, Irina si Valentin!
Am transmis organizatorilor promotiei mesajele voastre si speram sa primim cat de curand un raspuns pentru voi. Succes!
jenis (buzau) in 13 aprilie 2009, 22:42
AM SI EU O INTREBARE PE AM CUMPARAT PRODUSE DE LA UN MAG CU BON DE CASA DAR NU SCRIE JOS BON NR...DUPA CE SCRIE TOTAL IN STANGA JOS ESTE UN NUMAR DE EX:0053 SI IN DREAPTA ORA LA CARE AM CUMPARAT. INTREBAREA MEA ESTE OARE ACESTA E NR DE BON PE CARE SA-L TREC ?NU STIU SIGUR AJUTATI-MA ....
Gheorghe (Bucuresti) in 13 aprilie 2009, 23:21
Si eu am patit ceva asemanator cu Valentin(caracal). M-am intalnit in magazin cu trei din copiii mei, cu mama, cu sotia, cu un frate si cu un nepot.Au participat imediat si ei. Ma ingrijoreaza faptul ca doi din copii nu au fost sunati, desi au primit SMS-uri ca au castigat carti. Nu mai avem somn de atunci, ne parpelim, ne intrebam ce s-o fi intamplat. De ce unii primesc si altii nu?
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 aprilie 2009, 12:16
Pentru Jenis: Da, acela pare sa fie numarul bonului cu care trebuie sa te inscrii in promotie.
Pentru Gheorghe: Am anuntat organizatorii despre mesajul tau si speram sa primim un raspuns pentru tine.
irina (targu neamt) in 14 aprilie 2009, 12:19
speram ca nu o sa primim raspuns dupa ce afiseaza lista cu castigatori
I (Constanta) in 14 aprilie 2009, 17:41
@Gheorghe : va recomand un ceai de tei. Are efect calmant si face bine la naturel. Si sa nu va lasati,"luptati" pana la capat, mai abitir chiar si decat bietul Dandanache al lui Caragiale, desi...daca stau bine si ma gandesc...este evident ca cel mai potrivit "si da-i si lupta" al sezonului ar fi acela cu bunatatile de Paste, mai ales cu un pahar de vin potrivit la carnea de miel :). Prieteni, va urez tuturor un Paste fericit!
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 aprilie 2009, 20:57
Ca rezultat al mesajului de mai sus al prietenului nostru I (Constanta), Moderatorul 1 a fost cuprins de febra Sarbatorilor Pascale ce se apropie si a decis sa va impartaseasca o reteta de prajitura. El a mancat-o la mama lui si a vazut ca e delicioasa, dupa care a aflat ca se face foarte usor, iar acum cocheteaza cu ideea sa gateasca el insusi aceasta prajitura in loc de pasca, de Pasti.
(Moderatorul 1 nu risca sa fie mustrat ca ar fi off-topic, pentru ca aceasta prajitura are ingrediente-cheie de la Dr. Oetker.)

Prajitura nu are nume,  (i se spune "prajitura cu branza") si propun sa o numim "Prajitura ca la Mama Moderatorului 1".

Ne trebuie:
- 500g branza de vaci
- 2 oua
- 125g zahar
- 1 plic zahar vanilinat Dr. Oetker
- 100g smantana
- 180ml lapte
- 70ml ulei
- 1 pachet budinca de vanilie de la Dr. Oetker
- 1 plic stafide durdulii, galbene ca aurul
Moderatorul 1 se gandeste ca putina coaja de lamaie rasa (pentru voi Finesse, care participa la promotie) ar completa amestecul in mod fericit.

Modus operandi:
Moderatorul 1 scurge bine branza (daca e la pachetel, ca de unt, de obicei nu trebuie: e gata scursa), o pune intr-un castron si o amesteca de zor cu ouale, zaharul si zaharul vanilinat. Apoi adauga smantana, uleiul si praful de budinca, amestecand cu si mai mult entuziasm.
Stafidele grasune, puse in prealabil intr-un recipient cu apa calduta, ca sa se rehidrateze si sa fie inca si mai dodoloate, sunt si ele scurse si adaugate compozitiei de mai sus, amestecand cum se cuvine.
Daca pana aici a fost simplu, partea care urmeaza e chiar floare la ureche: Moderatorul 1 tapeteaza cu grija o forma de copt cu hartie de copt unsa in prealabil cu ulei, toarna in ea compozitia de mai sus si o pune la cuptor pentru aprox. 45 de minute.

Servire:
Moderatorul 1 are de la mama lui o forma de copt cu peretii detasabili, asa ca dupa ce va fi gata prajitura, o va lasa sa se raceasca, apoi o va detasa elegant si o va pune pe platou. Daca gustul si aroma s-ar putea trimite prin newsletter, ati beneficia cu totii de un sampling pe cinste!

Informatie importanta:
Cantitatile de mai sus va asigura o prajitura de circumferinta unei pizza medii si de inaltimea a 2,5 degete de moderator. Daca aveti invitati de Pasti, mai bine dublati sau triplati cantitatile.

Moderatorul 1 a ales sa faca aceasta prajitura in loc de pasca fiindca ii plac mai mult umpluturile prajiturilor decat blatul sau foitajul si pentru ca aroma acestei prajituri este proaspata si seducatoare, ca de pasca, dar fara coca aceea pe care oricum o dadea ca mofturosul la o parte...
Daca va tenteaza subiectul pregatirilor de Pasti, va astept pe forum, la "De la voi pentru voi", unde eu voi fi musafir, dar voi incerca sa fiu de ajutor cu tot ce pot. Spor la pregatiri si noroc la premii!
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 aprilie 2009, 11:55
Dragii nostri, am primit raspunsul organizatorilor pentru voi:

"Castigatorii premiilor instant au fost sunati cel putin o data. Dintre acestia unii nu au raspuns iar altii au avut telefonul inchis. Toti cei 500 de castigatori vor fi sunati de 4 ori.
Daca cei care reclama acest lucru doresc sa ne puna la dispozitile numerele de telefon atunci putem verifica mai in amanunt aceasta chestiune"

Asadar, asteptam sa ne scrieti mesaje folosind rubrica de contact, in care sa ne spuneti numele promotiei, care a fost problema, numele, prenumele si numarul de telefon, plus codul inscris, iar noi le vom transmite aceste informatii organizatorilor pentru verificare. Succes tuturor!
Gheorghe (Bucuresti) in 15 aprilie 2009, 12:07
Multumesc Moderator 1, multumesc I. Paste fericit tuturor!
ANA MARIA (GALATI) in 15 aprilie 2009, 13:04
eu m-am inscris pe site si in prima si in a doua saptamana si nu am fost sunata niciodata pentru premiul instant. si la mine telefonul este dschis non stop. mama mea s-a inscris doar o data pe site dar nici ea. parca vezi ca cei care se inscriu pe site n-au sanse.
Alin (Iasi) in 15 aprilie 2009, 22:52
Cei care au castigat premiile instant ar trebui sa sune la numarul din regulament (021/204.65.65). Altfel, ar putea fi sunati... dupa Paste!
ANCA (CONSTANTA) in 16 aprilie 2009, 19:45
Am si eu o intrbare:am cumparat de la un magazin 10 produse dr.oetker,am un singur bon de casa.Am trimis sms cu nr.de bon.,pot sa trimit si prin posta 5 ambalaje din cele 10,daca deja am trimis sms de pe acest bon de casa?
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 aprilie 2009, 10:03
Draga Anca,
Am transmis organizatorilor intrebarea ta si speram sa primim cat de curand un raspuns pentru tine.
Oana-Maria (Com Dragutesti,sat Urechesti) in 22 aprilie 2009, 14:47
Buna!Am si eu o intrebare,dak pe bon apar si alte produse inafara de cele 5 e vreo problema(cand spun alte produse nu ma refer la produse din aceeasi gama)?
Moderator 2 (Infopromotii) in 22 aprilie 2009, 15:44
Buna, tuturor,

Au fost desemnati cei 500 de castigatori ai cartilor de retete Dr. Oetker. 18 dintre ei nu au putut fi contactati dupa 4 incercari pentru fiecare - noi i-am afisat in lista cu numere de telefon partiale si ii rugam sa contacteze organizatorii. Felicitari!
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 aprilie 2009, 14:38
Draga Oana-Maria, nu este nicio problema daca pe acel bon apar si alte produse in afara de cele 5 participante. Succes!
gabriela (giurgiu) in 29 aprilie 2009, 12:31
AM PRIMIT CARTEA ARE RETETE MINUNATE
Gheorghe (Bucuresti) in 30 aprilie 2009, 10:45
Draga Carmen(Bucuresti): In mod sigur, "neamul" nu se reduce la persoane care poarta acelasi nume, deci nu poti identifica toate situatiile care te preocupa. Apoi: in familia mea "restransa" exista, de ex., 3 de Boulescu Gheorghe, fiecare cu familia lui, din care doi au si exact aceeasi adresa! In plus, participantii trebuie sa aiba peste 18 ani, deci nu tine presupunerea ta cu stranepotul de 3 luni. Daca, totusi vrei o carte...
ANCA (CONSTANTA) in 30 aprilie 2009, 15:37
Am primit si eu cartea si este minunata.In data de 16.04.2009 am pus si eu o intrebare in legatura cu ambalajele, daca pot trimite prin posta 5 din zece cate am cumparat pe acelasi bon,si nu am primit raspuns.
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 aprilie 2009, 16:53
Draga Anca, ne cerem scuze.

Iata raspunsul primit de la organizatori pentru tine:

"Din pacate, in regulament scrie clar ca SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE Acelasi bon fiscal nu poate fi înscris decât o singura data în cadrul campaniei promotionale, indiferent de modalitatea de înscriere. Organizatorul va avea dreptul sa solicite câstigatorilor, pe lânga bonul extras câstigator, si alte bonuri trimise de acelasi câstigator. Daca se dovedeste ca un participant a înscris în campanie acelasi bon fiscal de mai multe ori, acesta va fi descalificat si va pierde dreptul asupra premiului câstigat si de participare în continuare la campania promotionala. Din pacate, nu te poti inscrie decat o singura data."
() in 06 mai 2009, 23:22
Buna! Sa stiti, ca nu spun numele magazinului, dar cind am spus casetitei, ca vreau Bon separat, pt multe-multe, a chemat sefa la insistentele mele, iar dinsa a fost de acord, dar caserita, nu a vrut sa imi scote Bonurile separat. A crezut ca sint " dusa cu pluta"
ANCA (CONSTANTA) in 07 mai 2009, 16:23
Am trimis si eu mai multe sms-uri,si am castigat o carte de bucate cu unul din sms-urile trimise.Va rog sa-mi spuneti daca mai intru in marea finala?
() in 08 mai 2009, 00:45
salut ! de ce nu apare nr de tel la cei 2 castigatorii pentru aparate de facut paine asa cum e si la cartile de bucate - multumesc
Moderator 2 (Infopromotii) in 08 mai 2009, 11:37
@ Anca (Constanta): Penultimul paragraf din Sectiunea 6 a regulamentului nu lasa loc la interpretari :)
Moderator 2 (Infopromotii) in 08 mai 2009, 11:42
@ Alina (Bucuresti): nu am inteles intrebarea; care sunt cei 2 castigatori de aparate de facut paine la care te referi si la care dintre castigatorii cartilor de bucate ai gasit afisat numarul de telefon?
Gheorghe (Bucuresti) in 08 mai 2009, 12:10
Alina vrea sa spuna ca nu sunt decat 5 castigatori, in loc de 7, la extragerea din 30.04, pe acest site al nostru... Pe site-ul d-lui dr. Oetker apar 7 pozitii, din care doua identificate numai cu simbolul "-". Pe de alta parte, in lista castigatorilor de carti, sunt 18 pozitii nelamurite, dar acolo sunt trecute, partial, numerele de telefon, pentru ca cei in cauza sa se poata regasi.
() in 08 mai 2009, 12:28
la extragerea din 30.04.2009, al 4lea si al 7lea castigator nu apare nimic la ei pe site la dr oetker , aici nu apar deloc , pt extragerea respectiva fiind doar 5 din 7 referitor la nr de telefon , daca va mai amintiti ati scris chiar dvs un mesaj pe forum "se cauta 18 castigatori " la care era trecut doar nr de telefon partial
Moderator 2 (Infopromotii) in 08 mai 2009, 15:54
@ Gheorghe (Bucuresti): multumim, Gheorghe! Foarte clar... o contributie valoroasa, asa cum ne-ai obisnuit :)
Moderator 2 (Infopromotii) in 08 mai 2009, 15:56
@ Alina (Bucuresti): acum am inteles :)
Am transmis mai departe intrebarea ta si speram sa putem reveni cu un raspuns prompt.
Ela (Alba ) in 08 mai 2009, 16:42
Salut tuturor! Stie cineva de pe ce numar de telefon sunt sunati castigatorii acestei promotii? De pe acest forum am aflat ca sunt 2 castigatori inca incognito la penultima extragere si ma gandesc ca este posibil sa fiu chiar eu :))))) ptr ca am participat cu foarte multe inscrieri si in perioada respectiva n-am prea raspuns la telefon fiind intr-o zona in care semnalul este foarte slab. Ulterior am gasit mai multe apeluri pierdute prin serviciul non stop. Ii rog pe cei care au castigat deja si au fost sunati sa-mi spuna si mie numarul de pe care au fost sunati ....daca il mai stiu....Mersi muuuuult de tot si succes la premii.
Ela (Alba ) in 08 mai 2009, 16:49
O completare : sunt de acord cu Alina...Ar fi bine sa fie trecut si numarul de telefon (blurat partial) al celui care nu a putut fi contactat. Daca se uita pe lista, sa si-l poata identifica. Eu, de pilda, mi-l recunosteam imediat pe al meu, chiar daca era partial.:)))))). Ar fi fost de ajutor ptr mine, sa nu mai sper degeaba...Am convingerea ca multi altii gandesc astfel.
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 mai 2009, 12:22
Draga Ela,
pentru aceste situatii, ai la dispozitie serviciul de infoline al campaniei.
Iata ce prevede regulamentul:

"Reprezentantul Organizatorului va contacta telefonic de maxim 4 ori persoanele câstigatoare în decursul celor 10 zile, în intervalul orar 9.00 - 17.00. Câstigatorii care nu au putut fi contactati în termenul de mai sus, pot revendica premiul câstigat în termen de 30 de zile calendaristice de la data tragerii la sorti, în scris prin trimiterea unei scrisori pe adresa MERCURY360 COMMUNICATIONS, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9-9A, sector 2, Bucuresti, în atentia departamentului Marketing Direct, sau la telefon 021/204.65.65."

Suna si intreaba daca numarul tau de telefon a fost extras castigator. Spor la premii!
() in 11 mai 2009, 14:49
Salut! Si eu sunt de parere ca ar trebui afisat numarul de telefon (partial) al celui care este potential castigator si care nu a putut fi contactat telefonic. La promotia de anul trecut("mama anului")organizata tot de Mercury, ei au facut acest lucru si a fost super ok. De ce n-ar face si acum astfel? Este absurda ideea cu sunatul la informatii, etc, nu de alta, dar ce-ar fi ca toti cei care au participat si nu au castigat sa inceapa sa sune imaginandu-si ca ar putea fi castigatorii care apar pe lista notati cu o.... linie...Cel necontactat telefonic isi poate revendica premiul in 30 de zile, ok...dar pe ce baza...ca doar nu va visa noaptea ca este potential castigator, sa fim seriosi...Daca-mi amintesc bine si la promotia din iarna organizatorii au afisat partial telefonul castigatorilor care nu raspunsesera la telefon. Mi se pare o cale civilizata si transparenta. PS : si eu as vrea sa-mi notez telefonul de pe care au fost sunati castigatorii(pe cel de la Maggi il am deja in memoria telefonului gratie dnei/dlui Chiriuc). Il mai are cineva? Poate domnul Gheorghe? Poate altcineva? Mersi si "spor la premii".
Gheorghe (Bucuresti) in 11 mai 2009, 23:02
@Costy: Imi pare rau, nimeni din familia mea, din cei care au castigat aparate de facut paine (eu nu am castigat inca), nu a reusit sa identifice numarul de pe care au fost sunati... Apelurile pentru saptamanile 2 si 3 au o vechime cam mare. Succes! Nu-ti face probleme, organizatorii revin cu apelul telefonic, daca nu raspunzi.
() in 12 mai 2009, 16:15
@Gheorghe : Va multumesc pentru raspuns. Va doresc succes,mai ales pentru premiul cel mare. Mai am o intrebare : pentru validare rudele dumneavoastra care au castigat au trebuit sa prezinte TOATE bonurile cu care s-au inscris in promotie pana in momentul castigului, sau doar bonul castigator? Am inscris destul de multe bonuri in concurs, dar din pacate cainele mi-a ros trei dintre ele :((((; e clar ca daca ar fi sa castig cu vreunul dintre cele trei nu am cum sa il prezint, pentru ca sunt practic ilizibile (asadar as fi cu certitudine invalidat),dar sper sa nu imi afecteze sansele in caz de-as castiga cu vreunul dintre cele care mi-au ramas intregi. Mersi.
Gheorghe (Bucuresti) in 12 mai 2009, 23:25
@Costy: Au cerut numai copia bonului din inscrierea extrasa. Este usor de observat, din regulament, ca se pot face inscrieri multiple, avand la baza bonuri reale si apeland la . echipa, vizand premiul cel mare. Cu atentie, nu exista nici un risc. Eu sesizez multe din slabiciunile prevederilor din diverse regulamente, dar imi place sa sa joc cinstit, ma stimuleaza acele promotii unde este posibila construirea unei strategii. Ma induioseaza restrictii gen "un participant nu poate castiga decat .", sunt inutile, pentru ca, asa cum rezulta si din ce scria, undeva, Besenyei, telefoane si identitati diferite se gasesc usor. Succes! (PS: Si mie imi facea greutati Danila, motanul in casa caruia locuiesc, nutreste o ura intensa fata de presa, nu recunoaste ca este a patra putere in stat, mi-a deteriorat multe taloane din ziare, desi sta sub lampa de pe birou si ma asista cand "lucrez"; in ultima vreme imi protejez cu grija materialele. de lucru, si nu mai inregistrez . pagube)
I (Constanta) in 13 mai 2009, 14:47
@Liliana Georgeta : felicitari ptr premiu. Succes in continuare!
() in 16 mai 2009, 08:06
DA. Multumesc I(Constanta) . Mult noroc si tie , si tuturor celorlalti.
Cipri (IS) in 16 mai 2009, 21:51
felicitari celor care au castigat pana acum ! ar fi f obositor sa te sune 1000 de persoane sa te intrebe daca nu cumva ei se afla in locul potentialilor castigatori mai ales daca nu apare nimic cel mai simplu sa se procedeze asa cum se intampla si cu premiile instant
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "Au inceput zilele dulci de la Dr. Oetker!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Au inceput zilele dulci de la Dr. Oetker!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media