CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Knorr suna castigator!

Promotie concurs cu premii Knorr

Premii: potentialii castigatori vor primi 100 euro pentru fiecare produs Knorr diferit inscris in promotie si 200 euro pentru fiecare pachet diferit din gama Knorr Magia Aromelor. Un potential castigator poate primi pana la 8.500 euro dintr-un foc. Suma castigata poate fi dublata prin cardul special.

Cumpara cel putin unul dintre produsele Knorr participante (vezi Anexa 1) si inscrie codul de bare prin oricare dintre modalitatile urmatoare: a) sunand la Infoline 021.33.00.30; b) trimitand codul prin SMS la 1705; c) cu ajutorul promoterilor din magazinele participante (vezi Anexa 2); d) accesand www.knorrsunacastigator.ro sau e) prin banner-ele de pe site-urile partenere. Pastreaza la indemana toate ambalajele inscrise pentru a castiga cat mai multe premii daca vei fi sunat.

Perioada promoţiei: 26 februarie - 30 aprilie 2010

Promotie expirata
153 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Atentie: lista produselor participante a fost completata cu lamuriri primite de la organizatori, astfel incat sa nu mai fie confuzii. O gasesti atasata la rubrica "documente conexe" de mai sus. Informatiile noi sunt marcate cu rosu.


 REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Knorr suna castigator”

 

 

SECTIUNEA 1. DESFASURAREA CAMPANIEI. PRODUSE PARTICIPANTE

 

1.1.      Organizator al campaniei promotionale “Knorr suna castigator” (“Campania”) este S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.A., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 2220 numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

 

1.2.      La aceasta Campanie participa produsele comercializate de catre UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.A., sub marca Knorr, marca inregistrate apartinand USCE (numite in continuare “produse participante”). In total sunt 85 de produse diferite care participa la Campanie, avand coduri de bare diferite. Lista cu Produsele participante este mentionata in Anexa 1 la prezentul Regulament.

 

1.3.      Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 26.02.2010 – 30.04.2010, prin intermediul S.C. Netwing International S.R.L, cu sediul in Bd. Constructorilor, nr.20A, Cladirea IPROMET, sector 6, Bucuresti, numita in cele ce urmeaza “Agentia”.

 

 

SECTIUNEA 2. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

2.1.      La aceasta Campanie poate participa orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, cu varsta de minim 18 ani, cu exceptia angajatilor Organizatorului, ai Agentiei si ai celorlalte companii implicate in organizarea si derularea Campaniei, a angajatilor oficiului postal prin intermediul caruia se desfasoara prezenta Campanie, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

 

2.2.      Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

 

2.3.      Dupa inscriere, participantii trebuie sa pastreze asupra lor ambalajele produselor participante cu care s-au inscris, astfel incat in momentul interviului, conform Regulamentului, sa poata raspunde intrebarilor adresate de reprezentantul Agentiei.

 

 

SECTIUNEA 3. MECANISMUL CAMPANIEI

 

3.1 Inscrierea in Campanie.

Consumatorii care indeplinesc conditiile prevazute la Sectiunea 2 de mai sus se pot inscrie in Campanie prin mai multe cai, ce vor fi prezentate in continuare. Un participant se poate inscrie in promotie de maximum 86 ori, utilizand cele 85 coduri de bare aferente celor 85 de produse participante, la care se poate adauga prima inscriere prin intermediul Infoline, care nu e conditionata de comunicarea unui cod de bare. Cheia de verificare pentru fiecare participant este numarul de telefon pe care il comunica pentru a fi contactat. Aceste cai de inscriere pot fi folosite de participanti alternativ, conform preferintelor acestora. Ultima zi de inscriere in Campanie in oricare din aceste moduri este 30.04.2010.

 

Mecanisme de inscriere:

3.1.1 Prin apeluri la Infoline 021.33.00.330

 

3.1.1.2.            Orice persoana fizica care indeplineste conditiile stipulate in cadrul Sectiunii 2 se poate inscrie in Campanie, prin apelarea numarului de telefon 021.33.00.330, numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom, comunicand operatorului un numar de telefon fix si/sau un numar de telefon mobil si codul de bare aferent produsului cu care se inscrie.

 

3.1.1.3.            Prima inscriere a unui participant prin Infoline 021.33.00.330 se poate face si fara a comunica un cod de bare al unui produs participant (achizitionarea produsului participant fiind insa necesara pentru validarea ulterioara a potentialului castigator), conform art. 3.2.3 si 3.4.3 de mai jos.

 

3.1.1.4.            Incepand cu a doua inscriere trebuie insa ca participantii sa detina si sa comunice un cod de bare al unui produs participant la aceasta Campanie si pe pe care nu l-au mai inscris anterior, prin vreuna din modalitatile de inscriere puse la dispozitie de Organizator.

 

3.1.1.5.            In momentul apelarii numarului de mai sus, participantii vor asculta un mesaj de intampinare prin care acestia sunt informati ca, prin continuarea apelului isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele personale comunicate sa intre in baza de date a Organizatorului, operata de SC netWing International SRL in vederea desemnarii castigatorilor Campaniei prin tragere la sorti si validarii acestora conform prezentului Regulament.

 

3.1.1.6.            Programul pentru inscrieri in Campanie prin Infoline 021.33.00.330 este de Luni pana Duminica intre orele 10:00 – 22:00, inclusiv (cu exceptia zilele de sarbatori legale, cand va functiona un robot telefonic. In acest caz, consumatorii au la dispozitie canalul de inscriere prin SMS sau inscriere pe WEB, asa cum sunt prezentate mai jos).

 

3.1.1.7.            Participantii se pot inscrie in Campanie de mai multe ori, prin mai multe apeluri, cu conditia ca acestea sa contina coduri de bare ale unor produse participante diferite. Mai multe apeluri telefonice, corect si complet efectuate, inseamna mai multe sanse de castig.

 

3.1.2    Prin SMS-uri trimise la numarul 1705

3.1.2.1.            Conditia de participare la Campanie prin SMS o constituie trimiterea unui cod de bare al unui produs participant, prin SMS, la numarul 1705 (numar de telefon cu tariful normal in retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange, Vodafone si Zapp), pana la data de 30.04.2010, ora 23:59, inclusiv. La fiecare inscriere in Campanie participantii vor indica un cod de bare al unui produs participant diferit de cele comunicate prin inscrieri anterioare.

 

3.1.2.2.            In momentul receptionarii SMS-ului care indeplineste conditiile mentionate la art.3.1.2.1., expeditorul acestuia va primi un mesaj de raspuns in una din variantele de mai jos:

 • daca mesajul nu contine un cod de bare corect si/sau complet, atunci raspunsul va fi: „Codul de bare trimis este incorect. Te rugam sa verifici codul de bare de pe ambalajul produsului tau Knorr. Regulamentul este disponibil la 021.3300330.”
 • daca mesajul contine un cod de bare corect si complet, dar care a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie de pe acelasi numar de telefon, sau prin oricare din modalitatile de insciere puse la dispozitie, dar cu indicarea aceluiasi numar de telefon pentru contactarea participantului, atunci raspunsul va fi: „Ai inscris deja in promotie acest cod de bare! Vrei mai multe sanse? Trimite codul de pe un alt produs Knorr! Regulamentul este disponibil la 021.3300330.”
 • daca mesajul contine un cod de bare corect si complet, care nu a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie de pe acel numar de telefon mobil, sau printr-o alta modalitate de inscriere de catre acel participant, atunci mesajul receptionat va fi:

a)      pentru produse altele decat Magia Aromelor: “Codul de bare inscris este corect! Fii gata sa castigi - pastreaza mereu la tine ambalajul! Regulamentul promotiei este disponibil la Infoline 021.3300330.”

b)      pentru produse Magia Aromelor: “Ai inscris corect un cod Magia Aromelor care valoreaza echivalentul a 200 de euro! Fii gata sa castigi - pastreaza mereu la tine ambalajul! Detalii la 021.3300330.”

 

3.1.2.3.            Organizatorii Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

 • pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de telefon 1705, precum si pentru mesajele trimise dupa expirarea perioadei Campaniei sau la un alt numar de telefon;
 • pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Campanie sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art. 3.1.2.2 de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorilor;
 • daca  numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Campanie;
 • daca acelasi mesaj SMS este trimis de mai multe ori de catre retelele de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori, si, in consecinta, va trimite un mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;
 • pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens.   

 

3.1.2.4.            Dupa data limita de primire a mesajelor (data de 30.04.2010, ora 23:59), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de telefon al Campaniei.

 

3.1.2.5.            La tragerile la sorti nu vor participa SMS-urile expediate la numarul de telefon 1705 care nu cuprind informatiile solicitate conform art. 3.1.2.1 de mai sus, cele prin care se comunica un cod de bare al altor produse decat produsele participante, SMS-urile care nu au primit mesaj de confirmare a inscrierii, precum si SMS-urile primite in afara perioadei precizate la aceleasi articole din prezentul Regulament.

 

3.1.2.6.            Mai multe SMS-uri trimise cu respectarea conditiilor art.3.1.2.1. de mai sus si continand coduri de bare diferite, inseamna mai multe sanse de castig.

 

3.1.3    Prin apeluri efectuate direct de la locul cumpararii produselor

 

3.1.3.1.            In magazinele enumerate in Anexa 2, participante in Campanie, pe perioada desfasurarii Campaniei, in intervalul 26.02.2010 – 30.04.2010, inclusiv, vor exista, dupa un orar variabil stabilit in functie de programul magazinelor respective (si anuntat prin materialele publicitare existente in fiecare astfel de magazin), puncte telefonice volante (mobile) puse la dispozitie de Organizator, prin intermediul carora participantii la Campanie se vor putea inscrie gratuit, prin apel telefonic complet efectuat conform instructiunilor personalului special desemnat de Organizator pentru aceasta activitate.

 

3.1.3.2.            Apelurile din reteaua volanta se vor inregistra in sistem conform procedurii de inscriere prin Infoline, descrise la art. 3.1.1.2 de mai sus.

 

3.1.3.3.            Mai multe inscrieri corecte si complete, cu coduri de bare diferite, inseamna mai multe sanse de castig.

 

3.1.4.   Prin accesarea website-ului www.knorrsunacastigator.ro 

 

3.1.4.1.            Inscrierea in Campanie prin intermediul site-ului www.knorrsunacastigator.ro (site proprietatea Organizatorului) se realizeaza prin accesarea site-ul in perioada 26.02.2010 ora 00.00 – 30.04.2010, ora 23.59 si completarea formularul electronic de inscriere in Campanie, asa cum este acesta afisat pe site, respectiv campul obligatoriu corespunzator numarului de telefon mobil si/sau fix la care poate fi contactat participantul, in eventualitatea desemnarii acestuia drept castigator, si campul obligatoriu corespunzator codului de bare aferent produsului participant achizitionat. Necompletarea oricaruia dintre aceste campuri obligatorii sau completarea lor cu informatii/date inexistente sau incorecte duce la invalidarea inscrierii respective. Completarea campurilor aditionale din formular este optionala si nu conditioneaza inscrierea in Campanie.

 

3.1.4.2.            Pentru ca o inscriere prin intermediul site-ului www.knorrsunacastigator.ro sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

a)      sa contina un cod de bare al unui produs participant;

b)      codul de bare sa nu mai fi fost inscris anterior in Campanie de acel participant, prin nici una din cele 5 modalitati de inscriere;

c)      codul unic sa fie inscris in Campanie in perioada 26.02.2010 ora 00:00 – 30.04.2010  ora 23.59, inclusiv.

 

3.1.4.3.            In momentul inscrierii prin intermediul formularului electronic, expeditorul acestuia va primi un mesaj de raspuns in una din variantele de mai jos:

·        daca mesajul nu contine un cod de bare corect si/sau complet, atunci raspunsul va fi: „Codul de bare trimis este incorect. Te rugam sa verifici codul de bare de pe ambalajul produsului tau Knorr. Regulamentul este disponibil aici sau la Infoline 021.3300330.

·        daca mesajul contine un cod de bare corect si complet, dar care a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie de pe acelasi cont de utilizator/participant, atunci raspunsul va fi: „Ai inscris deja in promotie acest cod de bare! Vrei mai multe sanse? Trimite codul altui produs Knorr! Detalii despre promotie aici sau la Infoline 021.3300330.”

·        daca mesajul contine un cod de bare corect si complet, care nu a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie de pe un numar de telefon mobil, prin nicio modalitate de inscriere, atunci mesajul receptionat va fi:

a.      pentru produse altele decat Magia Aromelor: “Codul de bare inscris este corect! Fii gata sa castigi - pastreaza mereu la tine ambalajul! Regulamentul promotiei este disponibil aici sau la Infoline 021.3300330.”

b.      pentru produse Magia Aromelor: “Ai inscris corect un cod Magia Aromelor care valoreaza echivalentul a 200 de euro! Fii gata sa castigi - pastreaza mereu la tine ambalajul! Detalii aici sau la Infoline 021.3300330.”

 

3.1.4.4.            La tragerile la sorti nu vor participa inscrierile prin intermediul formularului electronic care nu cuprind informatiile solicitate conform art. 3.1.4.1 de mai sus sau in care participantii furnizeaza coduri de bare incomplete/incorecte, in care se comunica se comunica un cod de bare al altor produse decat produsele participante, precum si inscrierile efectuate in afara perioadei precizate la aceleasi articole din prezentul Regulament.

 

3.1.4.5.            Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

a.             pentru inscrierile incomplete, inexacte sau incorecte, precum si pentru inscrierile efectuate dupa expirarea perioadei de inscriere in Campanie;

b.            pentru pierderile sau intarzierile mesajelor de raspuns mentionate la art.3.1.4.3 de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;

c.             pentru intreruperile neanuntate ale serviciului de internet de catre furnizori sau blocarea accesului intern datorita supraaglomerarii retelelor de internet pe perioadele de trafic intens;

d.            pentru eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon care au fost inregistrate pe site pentru contactare si validare;

e.             pentru disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra ambalajelor produselor participante care au fost declarate castigatoare si asupra cardurilor speciale utilizate de participanti in conditiile art.3.3.6 de mai jos. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra ambalajelor produselor participante si/sau asupra cardurilor speciale nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care a respectat prevederile prezentului Regulament. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor astfel de revendicari ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

 

3.1.4.6.            Dupa data limita de inscriere pe site 30.04.2010, ora 23.59. Organizatorul nu este responsabil in legatura cu inscrierile in Campanie efectuate prin intermediul formularului electronic de inscriere pe site.

 

3.1.4.7.            In cazul in care un consumator, inscrie pe site un cod gresit sau mai multe coduri gresite de 5 (cinci) ori la rand, accesul acestuia in vederea inscrierii in Campanie utilizand acelasi numar de telefon mobil va fi blocat. La inscrierea consecutiva a 5 coduri gresite, mesajul de instiintare are urmatoarea forma: "Ai acumulat 5 greseli! Contul tau a fost blocat. Trimite un cod de bare corect pentru deblocare. Detalii aici sau la Infoline 021/3300330. Succes!".

 

3.1.4.8.            In prealabil blocarii accesului, consumatorului i se va expedia un mesaj de instiintare dupa introducerea de 3 (trei) ori a codului/codurilor gresite. Mesajul de instiintare are urmatoarea forma: "Atentie! Ai acumulat 3 greseli. La inscrierea consecutiva a 5 coduri de bare gresite contul iti va fi blocat. Verifica si inscrie un cod de bare corect. Detalii aici sau la Infoline 021/3300330". Deblocarea accesului in vederea inscrierii in Campanie se va face numai daca consumatorul in cauza va trimite un cod corect.

 

3.1.5.1.            Inscrierea in Campanie prin intermediul bannerelor postate pe site-urile partenere (www.eva.ro ; www.gustos.ro ; www.neogen.ro ; www.bucataras.ro ; www.feminis.ro ) se realizeaza prin accesarea acestor site-uri si completarea formularul electronic de inscriere in Campanie, numai in perioada 10.03.2010 – 10.04.2010, asa cum este acesta afisat pe banner-ele din interiorul site-urilor partenere, respectiv campul obligatoriu corespunzator numarului de telefon mobil la care poate fi contactat participantul, in eventualitatea desemnarii acestuia drept castigator, si campul obligatoriu corespunzator codului de bare aferent produsului participant achizitionat. Necompletarea oricaruia dintre aceste campuri obligatorii sau completarea lor cu informatii/date inexistente sau incorecte duce la invalidarea inscrierii respective.

 

3.1.5.2.            Pentru ca o inscriere prin intermediul bannerelor postate pe site-urile partenere sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

a)                  sa contina un cod de bare al unui produs participant;

b)                  codul de bare sa nu mai fi fost inscris anterior in Campanie de acel participant, prin nici una din cele 5 modalitati de inscriere.

 

3.1.5.3.            In momentul inscrierii prin intermediul formularului electronic, expeditorul acestuia va primi un mesaj de raspuns pe numarul de telefon mobil inscris de acesta, in una din variantele de mai jos:

·        daca mesajul nu contine un cod de bare corect si/sau complet, atunci raspunsul va fi: „Codul de bare trimis este incorect. Te rugam sa verifici codul de bare de pe ambalajul produsului tau Knorr. Regulamentul este disponibil la 021.3300330.

·        daca mesajul contine un cod de bare corect si complet, dar care a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie de pe acelasi cont de utilizator/participant, atunci raspunsul va fi: „Ai inscris deja in promotie acest cod de bare! Vrei mai multe sanse? Trimite codul de pe un alt produs Knorr! Regulamentul este disponibil la 021.3300330.”

·        daca mesajul contine un cod de bare corect si complet, care nu a mai fost trimis/inscris anterior in Campanie de pe un numar de telefon mobil, prin nicio modalitate de inscriere, atunci mesajul receptionat va fi:

a.      pentru produse altele decat Magia Aromelor: “ Codul de bare inscris este corect! Fii gata sa castigi - pastreaza mereu la tine ambalajul! Regulamentul promotiei este disponibil la Infoline 021.3300330.”

b.      pentru produse Magia Aromelor: „Ai inscris corect un cod Magia Aromelor care valoreaza echivalentul a 200 de euro! Fii gata sa castigi - pastreaza mereu la tine ambalajul! Detalii la 021.3300330.”

 

3.1.5.4.            La tragerile la sorti nu vor participa inscrierile prin intermediul formularului electronic din cadrul banner-elor de pe site-urile partenere care nu cuprind informatiile solicitate conform art. 3.1.5.1 de mai sus sau in care participantii furnizeaza coduri de bare incomplete/incorecte sau in care se comunica se comunica un cod de bare al altor produse decat produsele participante.

 

3.1.5.5.            Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

a.                   pentru pierderile sau intarzierile mesajelor de raspuns mentionate la art.3.1.5.3 de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;

b.                  pentru intreruperile neanuntate ale serviciului de internet de catre furnizori sau blocarea accesului intern datorita supraaglomerarii retelelor de internet pe perioadele de trafic intens;

c.                   pentru eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon care au fost inregistrate pe site pentru contactare si validare;

d.                  pentru disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra ambalajelor produselor participante care au fost declarate castigatoare si asupra cardurilor speciale utilizate de participanti in conditiile art.3.3.6 de mai jos. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra ambalajelor produselor participante si/sau asupra cardurilor speciale nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care a respectat prevederile prezentului Regulament. Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor astfel de revendicari ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

 

3.2       Extragerea potentialilor castigatori.

 

3.2.1.   Saptamanal, in ziua de luni in perioada de desfasurare a Campaniei, cu exceptia primei extrageri, care va avea loc pe 8 martie 2010, a celei corespunzatoare celei de a doua zi de Paste, care va fi reprogramata pentru data de 07.04.2010, si a ultimei extrageri, care va avea loc pe 03.05.2010, vor avea loc extrageri asistate de calculator, din baza de date a inscrierilor efectuate pe toate caile de inscriere si validate pana in ziua precedenta extragerii, conform art.3.1. de mai sus, respectiv prin apeluri la Infoline 021.33.00.330, prin SMS-uri trimise la numarul 1705, prin apeluri efectuate direct de la locul cumpararii produselor si prin inscrieri pe website-ul www.knorrsunacastigator.ro si website-urile partenere. In total vor fi 9 trageri la sorti. Prima tragere la sorti va avea loc luni, 8 martie 2010 si ultima pe data de 03.05.2010. La tragerile la sorti vor participa toate inscrierile realizate in perioada Campaniei (26.02.2010 – 30.04.2010), inclusiv, cu exceptia inscrierilor care au fost extrase si validate la tragerile la sorti anteriore.

 

3.2.2.   In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor extrage 100 de inscrieri in Campanie, participantii care le-au efectuat fiind denumiti in continuare „potentiali castigatori”. Un participant nu va putea fi extras decat o singura data intr-o saptamana, indiferent cate inscrieri in Campanie are pana in acel moment, pe oricare din modalitatile de inscriere.

 

3.2.3.   Acestia vor fi contactati de catre un reprezentant al Agentiei in ordinea extragerii lor, pana la epuizarea completa fie a listei, fie a bugetului saptamanal de premii (stabilit conform Sectiunii 4, art. 4.2 de mai jos), indiferent care din aceste evenimente se va produce primul, iar premiile se vor acorda in limita bugetului saptamanal de premii. Daca bugetul saptamanal de premii se va termina inaintea epuizarii listei de 100 de participanti extrasi, „potentiali castigatori” ramasi necontactati vor fi reintrodusi in baza de date si vor participa la urmatoarele trageri la sorti.

 

3.2.4.   Tragerile la sorti electronice ale potentialilor castigatori vor fi efectuate de catre Agentie la sediul acesteia din Bd. Constructorilor, nr.20A, Cladirea IPROMET, sector 6, Bucuresti  in prezenta unei comisii formata din doi reprezentanti al Agentiei si un reprezentant al Organizatorului.

 

3.3.      Contactarea potentialilor castigatori. Interviul.

 

3.3.1.   Cei 100 de potentiali castigatori saptamanali vor fi contactati la numarul de telefon pe care fiecare l-a declarat la inscriere (indiferent de calea de inscriere la Campanie). In momentul contactarii, potentialilor castigatori li se va solicita acordul expres si neechivoc pentru ca datele personale ce urmeaza a fi comunicate, sa fie introduse in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentie, in vederea validarii si atribuirii premiilor. Dupa primirea acestui acord, potentialii castigatori vor comunica reprezentantului Agentiei urmatoarele date personale: nume, prenume, data nasterii, adresa de domiciliu/resedinta, dupa caz, si adresa de email.

 

3.3.2.   In momentul in care este contactat, potentialul castigator va declara care sunt produsele participante pe care le are in posesia in momentul apelului si ale caror informatii le cunoaste sau le poate citi de pe ambalaje la momentul interviului ce va avea loc in continuarea acestei convorbiri telefonice.

 

3.3.3.   Potentialului castigator ii vor fi adresate intrebari ale caror raspunsuri se gasesc pe ambalajele produselor participante declarate de el. Pentru fiecare produs participant declarat ii vor fi adresate cate 3 intrebari. Daca potentialul castigator raspunde corect la toate cele 3 intrebari, va avea un produs castigator.

 

3.3.4.   Pentru fiecare produs participant diferit care a fost declarat castigator, potentialului castigator ii vor fi alocati in vederea acordarii ca premiu 100 euro (415 RON, conform „cursului agreat” in campanie: 4,15RON=1 EUR) 100 euro se considera 1 premiu. Pentru produsele participante diferite care au fost declarate castigatoare din gama Knorr Magia Aromelor, potentialului castigator ii vor fi alocati in vederea acordarii ca premiu 200 euro (830 RON, conform cursului agreat) 200 euro se considera 2 premii. Orice potential castigator poate castiga maximum 8500 euro (35 275 RON, la cursul agreat in campanie). 8500 eur se considera 85 de premii. Acordarea premiilor se face dupa validare conform Sectiunii 5 din prezentul Regulament.

 

3.3.5.   In cazul in care potentialul castigator nu raspunde la telefon, el va fi apelat de 3 ori in interval de 48 de ore, Agentia depunand toate eforturile pentru a intra in legatura cu acesta. Daca in urma acestor incercari, potentialul castigator nu poate fi contactat, acesta va fi reintrodus in baza de date si va participa la urmatoarele trageri la sorti.

 

3.3.6.   Potentialul castigator trebuie sa raspunda personal la interviu. Acesta este validat, consecutiv, pentru fiecare din produsele prin care participa la Campanie in masura in care raspunde corect la interviul telefonic, respectiv la fiecare din cele trei intrebari legate de fiecare produs participant in parte, in limita sumei maxime de 8500 eur pe care o poate castiga un potential castigator (35 275 RON, la cursul agreat in campanie). 8500 eur se considera 85 de premii. Interviul se termina atunci cand participantul nu raspunde la una din intrebarile adresate sau cand nu mai are produse participante distincte cu care sa participe la Campanie sau cand a atins numarul maxim de premii. Daca participantul are mai multe produse diferite, declarate castigatoare in cadrul interviului, pentru aceste produse se atribuie premiile corespunzatoare; daca nu are astfel de produse, atunci datele participantului respectiv se reintroduc in baza de date urmand sa participe la celelalte extrageri.

 

 

3.4. Validarea Castigatorilor.

 

3.4.1.   Un castigator, in sensul prezentului Regulament, inseamna un potential castigator care indeplineste conditiile de validare mentionate in cele ce urmeaza.

 

3.5.      Fiecare potential castigator care a raspuns la interviul luat conform art. 3.3 de mai sus, fiind validat pentru un numar de produse participante, va primi de la Organizator, prin intermediul Agentiei, la adresa comunicata dupa luarea interviului (de domiciliu/resedinta, dupa caz, sau pe adresa de email, dupa preferinta) o declaratie-acord prin care se solicita potentialului castigator confirmarea datelor personale pe care le-a comunicat telefonic si prin intermediul careia acesta acorda Organizatorului permisiunea expresa si neechivoca de a utiliza datele cu caracter personal comunicate, in scopul validarii acestuia ca si castigator, acordarii premiului castigat in cadrul prezentei Campanii, indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului promotiei si, daca bifeaza distinct optiunea “DA”, acordul de a primi materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS, email) din partea Organizatorului. In cuprinsul acestei declaratii-acord potentialul castigator va completa datele contului sau personal in care sa ii fie virati banii castigati in cadrul acestei Campanii: numele bancii si, dupa caz, al sucursalei, codul IBAN al contului. Potentialul castigator trebuie sa fie titularul contului.

 

3.5.1.   Continutul acestei declaratii se constituie in Anexa 3 la prezentului regulament si este considerata parte integranta din acesta.

 

3.5.2.   Dupa primirea acestei declaratii, pentru a fi declarat Castigator, potentialul castigator trebuie sa o completeze, sa o semneze, sa o dateze si sa o trimita in maximum 7 zile de la data primirii, la adresa: CP 20 OP 5 Bucuresti, impreuna cu ambalajele produselor participante declarate de el si validate in cadrul interviului, si, daca a fost inregistrat in cadrul interviului, cardul special mentionat in art. 3.3.6 de mai sus.

 

3.5.3.   Dupa primirea plicurilor, se vor compara si valida produsele declarate de catre potentialul castigator in interviu cu ambalajele primite prin posta. Daca acestea concid, potentialul castigator este declarat Castigator.

 

3.5.4.   Daca potentialul castigator nu trimite, in intervalul specificat mai sus, plicul mentionat la art.3.4.3 de mai sus si/sau plicul nu contine datele solicitate ori ambalajele acelorasi produse declarate in interviul de contactare, pierde dreptul de a fi declarat Castigator. Organizatorul si Agentia nu isi asuma nici-o raspundere pentru plicurile expediate de participanti care nu au ajuns la destinatie sau trimise dupa expirarea termenului acordat sau la alta adresa decat cea mentionat la art. 3.4.3 de mai sus.

 

3.5.5.   In cazul in care potentialul castigator nu expediaza cardul special impreuna cu Declaratia-acord si ambalajele produselor, acesta nu beneficiaza de dublarea castigului.

 

3.5.6.   Daca la terminarea Campaniei raman premii neatribuite datorita nevalidarii potentialilor castigatori (nerespectarea de catre acestia a conditiior mentionate mai sus), aceste premii raman la dispozitia Organizatorului.

 

3.5.7.   Fiecare potential castigator declarat Castigator conform procedurii de validare, va fi anuntat telefonic de catre Agentie, in maxim 3 zile lucratoare de la data validarii lui.

 

3.5.8.   Lista Castigatorilor si premiile castigate va fi publicata pe site-ul www.knorrsunacastigator.ro si pe www.infopromotii.ro pe parcursul validarii acestora, dar si la finalul Campaniei.

 

 

SECTIUNEA 4. PREMIILE

 

4.1.      In cadrul Campaniei se acorda in total un numar de 800 de premii a cate 415 RON. Valoarea totala a premiilor prezentei Campanii este de 80000 euro (respectiv 332.000 RON, respectiv echivalentul a 80.000 EURO, calculat cu cursul agreat), impartit in transe egale pentru fiecare saptamana de Campanie, conform art.4.2. de mai jos.

 

4.2.      Bugetul saptamanal de premii este de 8.888,88 euro (respectiv 36.888,88 RON, calculat cu cursul agreat). Sumele reprezentand premii neacordate intr-o saptamana vor fi reportate la extragerea urmatoare pana la ultima extragere, in urma careia premiile neacordate raman la dispozitia Organizatorului. In cazul in care suma alocata saptamanal pentru premiere nu este suficienta pentru a recompensa si pe ultimul potential castigator apelat, pentru toate ambalajele pe care le detine, atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelua diferenta necesara din suma alocata saptamanii urmatoare, pentru a-l premia pe respectivul castigator.

 

4.3.      In cazul in care suma alocata pentru premiere in ultima saptamana a Campaniei nu este suficienta pentru a recompensa si pe ultimul potential castigator apelat, pentru toate ambalajele pe care le detine, atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a suplimenta bugetul alocat premierii, cu intreaga suma necesara pentru a-l premia pe respectivul castigator.

 

4.4.      Fiecarui Castigator validat ii vor fi acordati 100 euro (415 RON, conform cursului agreat in campanie – 100 euro se considera 1 premiu) pentru fiecare produs participant validat, cu exceptia produselor din gama Knorr Magia Aromelor, pentru care potentialului castigator ii vor fi acordati cate 200 euro pentru fiecare asemenea produs validat (830 RON, conform cursului agreat in campanie) – 200 euro se considera 2 premii. In plus, castigul total al participantului se va dubla daca acesta face dovada posesiei cardului special, conform art.3.3.6, art.3.5.2 si art.3.5.5 de mai sus.

 

 

SECTIUNEA 5:  ACORDAREA PREMIILOR

 

5.1.      Castigatorii vor intra in posesia premiilor prin transferul sumelor castigate in contul al caror titular este fiecare dintre acestia, cont deschis la o banca comerciala din Romania si care a fost comunicat in plicul trimis conform art.3.4.2. de mai sus, in maxim 45 de zile lucratoare de la data terminarii Campanie.

 

5.2.      Potentialii castigatori care nu sunt validati ca si Castigatori din cauza netrimiterii, netrimiterii la timp sau a invalidarii trimiterilor plicurilor conform art.3.4. de mai sus, pierd calitatea de Castigatori. Participantii care nu trimit catre Organizator datele necesare pentru a primi premiile - datele bancare conform art.3.4.2., semnatura si data completarii acestora - pierd calitatea de Castigatori.

 

5.3.      Participantii care au pierdut calitatea de castigatori nu pot solicita prin nici un mijloc atribuirea premiilor.

 

 

SECTIUNEA 6: TAXE

 

Impozitul aferent premiilor acordate in cadrul acestei Campanii (acolo unde este cazul, potrivit Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal) va fi calculat si retinut la sursa, toate celelalte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a Castigatorilor.

 

 

SECTIUNEA 7:  CLAUZE DIVERSE

 

7.1.      Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

 

7.2.      Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului, operata de catre S.C. netWing International S.R.L., in vederea efectuarii tragerilor la sorti, validarii, atribuirii premiilor si, dupa caz, pentru  indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, precum si acordul sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS) din partea din partea Organizatorului prin agentii desemnati de acesta - daca bifeaza optiunea “DA” din dreptul acestui paragraf. In plus, castigatorul isi poate da acordul pentru utilizarea imaginii sale, in calitate de castigator, de catre Organizator, daca bifeaza optiunea “DA” din dreptul acestui paragraf al „Declaratiei-acord”.

 

7.3.      La cererea expresa a castigatorilor, Organizatorii vor asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, castigatorii premiilor Campaniei vor trimite Organizatorilor pe adresa Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42-44, Cladire B1-B2, et. 4, Sector 1, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

 

7.4.      Regulamentul Oficial al Campaniei va fi publicat pe site-ul www.infopromotii.ro si www.knorrsunacastigator.ro incepand cu data de 26.02.2010 si va fi disponibil gratuit oricarui solicitant si prin apel la 021/33.00.330 (numar cu tarif normal, in intervalul orar 10:00 – 22:00 de Luni pana Duminica pe toata perioada de desfasurare a Campaniei, cu exceptia sarbatorilor nationale si religioase, cand va functiona un robot telefonic).

 

Anexa 1 – Lista produse participante, Anexa 2 – Magazinele participante si Anexa 3 - Declaratie-acord castigator fac parte integranta din prezentul regulament.

Nu avem elemente multimedia.
Alin (Iasi) in 26 februarie 2010, 09:58
Mi se pare ca site-ul lor inca nu este functional...
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 februarie 2010, 11:11
Salut, Alin!
Organizatorii ne-au transmis ca in aceste momente exista unele probleme tehnice la site-ul campaniei, dar se lucreaza asiduu si vor fi rezolvate in cel mai scurt timp.
Intre timp, ai la dispozitie celelalte 4 metode de inscriere in aceasta promotie, iar daca ai nelamuriri, te putem ajuta noi sau poti suna la numarul de infoline al campaniei: 021/33.00.330 (numar cu tarif normal, in intervalul orar 10:00 - 22:00 de luni pana duminica).
I (Constanta) in 26 februarie 2010, 15:34
Buna ziua. Am citit cu atentie regulamentul si am observat ca numarul revistei care contine cardul apare la o saptamana DUPA prima extragere (17 martie fata de 8 martie). Care este explicatia? Castigatorii primei runde nu au sansa dublarii premiului? Daca este asa inseamna ca avem de-a face cu o incorectitudine/discriminare? (totusi, nicaieri nu este specificat clar si concret acest lucru). Multumesc anticipat pentru raspuns si le doresc tuturor multa bafta.
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 februarie 2010, 17:36
Salut, I!
Din informatiile noastre, revista "Lumea Femeilor" apare o data la doua saptamani; probabil ca aceasta este explicatia: in prima saptamana a campaniei Knorr, revista nu apare.
Am transmis organizatorilor intrebarea ta si iti vom comunica raspunsul lor, in cazul in care difera de al nostru.
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 februarie 2010, 18:37
Draga I., organizatorii ne-au transmis raspunsul pentru tine:

"Este o colaborare speciala intre Knorr si revista Lumea Femeilor. Dat fiind faptul ca un numar al revistei se pregateste cu cateva saptamani inainte, Knorr a reusit sa obtina spatiu in nr. 6/2010 ce va fi publicat in data de 17.03.2010.
Va rugam sa urmariti acest numar al revistei pentru a intra in posesia cardului."
() in 26 februarie 2010, 19:42
Deci cardul il putem lua din revista din data de 17.03.2010, acesta ne ajuta sa dublam premiul respectiv care se cumuleaza in urma ambalajelor?
I (Constanta) in 26 februarie 2010, 20:12
Multumesc pentru raspuns. Asadar castigatorii primei extrageri nu vor avea sansa de a-si dubla premiile :(
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 februarie 2010, 22:53
Pentru Dan-Marius:
Da, cardul poate fi gasit in revista "Lumea Femeilor" din 17.03.2010. Acesta dubleaza numarul (deci si valoarea) premiilor si poate fi folosit o singura data; fiecare card este unic.
irina (targu neamt) in 27 februarie 2010, 11:02
promotia a inceput si nu functioneaza site-ul
() in 27 februarie 2010, 12:22
Pot cumpara produsele Knorr de la orice magazin, nu este necesar si bonul de casa, nu ? este necesar doar codul de bare de pe ambalaj pentru inscriere, deci pot cumpara si de la magazinele mici, sper ca am inteles bine regulamentul...
Andreea (Bucuresti) in 27 februarie 2010, 14:10
buna tuturor, foarte tare promotia; stiu ca cei de la Knorr au mai avut acum 2-3 ani un mecanism asemanator la care eu am castigat 500 euro...pe vremea aceea insemnau ceva; o sa ma inscriu si acum sperand sa am acelasi noroc! intr-adevar site-ul lor nu merge dar te poti inscrie prin sms, la telefon si din magazin...eu am fost aseara in Carrefour Orhideea si am fost abordata de o hostessa pentru promotie...oricum sper sa rezolve si site-ul cat de repede; cu 100 euro pe pachet pot castiga mai multi oameni ... decat sa avem promotii cu 1 singur premiu mare, greu de castigat; ma bucur ca au reluat, sunt si produse bune si va urez bafta tuturor!
selina (timisoara) in 27 februarie 2010, 21:50
Buna si multa bafta tuturor. Va felicit pentru promotie ,cei de la knorr sunt seriosi, sper sa am acelasi noroc care l_am avut si acum cativa ani. Inca o data multa bafta celor care participa .
() in 28 februarie 2010, 16:09
in caz ca voi fi desemnat castigator si voi fi sunat , dar nu am produsele langa mine( nefiind acasa) , ce se intampla ?
irina (targu neamt) in 28 februarie 2010, 17:03
Azi am introdus pe site 2 coduri de bare si mi-a scris ca le-am introdus deja. Cum rezolv problema?
I (Constanta) in 28 februarie 2010, 21:52
@Valentin (Bucuresti) : daca nu ai niciun ambalaj la indemana atunci cand esti sunat, nu castigi nimic; daca ai la tine un ambalaj castigi un premiu, daca ai doua ambalaje castigi 2 premii, s.a.m.d. Practic iei un premiu ptr fiecare ambalaj pe care il ai la tine in momentul apelului, indiferent cu cate coduri de bare te-ai inscris in promotie (mai multe sau mai putine decat produsele pe care le ai la tine. Este ceea ce am inteles eu din regulament, sper sa nu gresesc. Bafta!
Gheorghe (Bucuresti) in 28 februarie 2010, 22:21
@Irina: poate ai urmat lista produselor participante, care contine mai multe erori, inclusiv repetari, cum e la cana calda pui cu taitei, la cana calda crema de pui cu crutoane, etc . . .
Vlad (Bucuresti) in 01 martie 2010, 01:11
Daca in urma raspunsului la intrebari acumulez 5000 de euro, suma castigata (dublata utilizand cardul din Lumea Femeilor) este 8500 de euro sau 10000 de euro?
() in 01 martie 2010, 04:09
Pana la aparitia revistei "LUMEA FEMEILOR" puteti sa postati acel talon la documente conexe ...Ex.ANEXA 4,pentru a da sanse egale tuturor ???
violeta (craiova) in 01 martie 2010, 08:52
Azi am incercat sa in introduc 4 coduri de bare si a aparut scris ca le-am introdus deja.Am incercat de pe 2 nr. de telefon si am primit acelasi raspuns.Ce se intampla?
irina (targu neamt) in 01 martie 2010, 10:12
Violeta,dupa cum vad nu sunt singura care a patit la fel.Codurile erau de la cub de vita si punga magica cu usturoi.Chiar as dori sa stiu daca sunt inscrise sau mesajul a fost doar o greseala de-a lor.
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 martie 2010, 10:19
Dan-Marius: pentru validare, trebuie doar ambalajul participant, nu si bonul de casa. Poti cumpara produsele de unde doresti.

Pentru Valentin: daca esti sunat si nu poti raspunde la intrebari pentru ca nu ai langa tine ambalajele participante inscrise, nu castigi nimic.

Vlad - cardul dubleaza punctele acumulate. Vom intreba care este plafonul maxim (daca exista unul) in cazul utilizarii cardului.

Viorel, postarea cardului la "documente conexe" nu ar fi conforma cu regulamentul, care prevede ca acesta va fi publicat in "Lumea Femeilor".

Violeta - trebuie sa cumperi produse participante diferite, astfel incat codurile de bare sa fie diferite.
violeta (craiova) in 01 martie 2010, 10:27
Pai erau patru produse participante diferite.
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 martie 2010, 10:50
Pentru Violeta si Irina - va rugam sa ne scrieti un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos si sa ne spuneti care sunt produsele cu care v-ati inscris si codurile de bare aferente, eventual si un numar de telefon la care sa puteti fi contactate pentru detalii, iar noi ii vom ruga pe organizatori sa verifice si va vom transmite pe e-mail raspunsurile lor.
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 martie 2010, 11:15
Pentru toti participantii:

La intrebarea lui Vlad, organizatorii ne-au raspuns ca numarul si valoarea premiilor sunt dublate prin folosirea cardului si pot depasi plafonul de 8.500 de euro.
De exemplu, daca un participant s-a inscris cu toate produsele participante conform regulamentului, iar cand este sunat, raspunde corect la toate intrebarile si detine cardul special, suma maxima de 8.500 de eoro se dubleaza, iar bugetul saptamanal de premii va fi suplimentat de catre Organizatori in mod corespunzator.
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 martie 2010, 11:22
Pentru Violeta si Irina:
Am transmis organizatorilor comentariile voastre si va roaga sa ne scrieti conform indicatiilor de mai sus, dar sa adaugati si numerele de telefon de pe care ati trimis SMS-urile de inscriere, ca sa poata face toate verificarile.
Maria (Oradea) in 01 martie 2010, 13:54
Eu am bagat 5 coduri pe pagina web si nu au mers...am trimis sms si a mers ....incercati...succes
Andrea (Timisoara) in 01 martie 2010, 14:16
Si eu am o nelamurire...La primele doua coduri de bare pe care am incercat sa le introduc pe site, imi scria ca le-am introdus deja. Dupa care m-am gandit eu ca poate prima cifra, aia care e separat, nu trebuie introdusa. Am incercat asa si mi-a scris ca "Esti deja in promotie? Sporeste-ti sansele: inscrie-te cu un nou produs Knorr!". Ok, deci ce inseamna asta? Sunt codurile bune, nu sunt bune? Trebuie sau nu prima cifra?
NINA (DR.TR.SEVERIN) in 01 martie 2010, 18:42
Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru:am cumparat acu 2 zile 7 produse Knorr;azi am incercat sa ma inscriu si nu pot....mi se scrie ca nu sant codurile bune......care-i problema?nu toate produsele iau parte la concurs?
selina (timisoara) in 01 martie 2010, 19:52
Andrea,la fel mi-a scris si mie " Esti deja in promotie....inscrie-te cu un nou produs." Ce insemana? E cod valabil?
George (Focsani) in 01 martie 2010, 20:55
Buna sa va fie inima! Am sesizat ca in anexa 1 a regulamentului la rubrica Cuburi Knorr se repeta trei produse, in timp ce Cubul "Smantana si patrunjel" este omis. Este o eroare de tehnoredactare sau acel produs nu participa? Eu l-am cumparat si am incercat sa-i trimit codul prin SMS si am primit mesaj de cod incorect.
irina (targu neamt) in 02 martie 2010, 11:33
S-a rezolvat problema,multumesc moderatorilor.
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 martie 2010, 11:33
Dragi vizitatori,

Organizatorii ne-au transmis ca site-ul si aplicatia de inscriere functioneaza normal.
Va rugam sa consultati cu atentie lista produselor participante si sa inscrieti cu grija fiecare cod de bare. Toate codurile de bare sunt formate din 13 cifre. Va reamintim ca trebuie sa va inscrieti cu coduri diferite, care apartin unor produse participante diferite. Verificati sa nu aveti greseli de tastare.


Pentru George: produsul indicat de tine nu se numara printre produsele participante.
Andrea (Timisoara) in 02 martie 2010, 13:04
Dar in continuare nu am aflat care este semnificatia mesajului ""Esti deja in promotie? Sporeste-ti sansele: inscrie-te cu un nou produs Knorr!". Inseamna ca anterior aparitiei mesajului am introdus un cod valid sau unul invalid??? Dat fiind faptul ca semnul de intrebare dupa "esti deja in promotie?" ma cam induce eroare. In al doilea rand, eu am introdus prima data codul de 13 cifre de pe 3 produse participante in concurs si mi-a dat eroare. (Codul a fost inscris deja de catre mine, imi scria - cand atunci a fost prima data cand am trimis cod). Dupa introducerea codului de 12 cifre (fara prima) a aparut mesajul amintit mai sus incepand cu "Esti deja in promotie?... " Deci, totusi, care e problema????
violeta (craiova) in 02 martie 2010, 14:39
Va multumesc,s-a rezolvat problema.
besenyei (cluj-napoca) in 02 martie 2010, 15:16
De ce nu se spune adevarul? Adevarul este ca sunt multe produse participante la concurs care au cod de bare foarte vechi si nu recunoaste programul lor daca sunt scrise pe net, si la telefon sunt respinse aceste produse. Faci cumparaturi si cand vrei sa scrii pe net apare incorect sau sa scrii un alt cod ca este folosit deja... Eu cand am vb la infoline au spus ca toate produsele knorr participa fara nici o exceptie. Acuma care este adevarul? Nu era mare lucru sa fie trecute si produsele cu coduri de bare mai vechi. Inca un lucru interesant ...sunt extrase 100 de nr de telefon si daca primul nu raspunde in 48 de ore este sunta al doilea de pe lista si tot asa.....daca fiecare castiga 100 euro atuncia castigatorii aflam dupa 176 zile? Bine am inteles. Sau daca primul nr de telefon nu raspunde este sunat automat urmatorul nr extras? Si daca acel nr castiga 8500 euro ca are toate produsele primul nr extras nu poate castiga mai mult de 300 euro? Oare numai eu nu inteleg?
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 martie 2010, 16:53
Salutare tuturor! Am primit lamuriri pentru voi din partea organizatorilor. Va rugam sa le cititi cu atentie:

- vom interveni cu explicatii suplimentare referitoare la produsele participante prin act aditional la regulament. Acolo unde sunt 2 produse cu aceeasi denumire (exemplu Knorr Cuburi) este vorba de produse relansate - asta inseamna ca unele au ambalaje din 2009, iar altele (cele relansate) din 2010. Din acest motiv, Organizatorul le-a introdus in lista produselor participante pe amandoua pentru ca au coduri de bare diferite. Este indicat ca participantii sa nu foloseasca ambalaje ale unor produse mai vechi de anul 2009;

- la Infoline, participantilor li se specifica: "toate produsele Knorr din lista produselor participante";

- cat priveste premiile, in regulament sunt precizate clar datele pentru tragerile la sorti. Prin urmare, toti participantii vor fi atenti la acele date si vor raspunde la telefon. Organizatorii au precizat acel termen de 48 de ore tocmai pentru a nu discrimina un participant extras potential castigator. Daca in acel moment nu va raspunde la telefon pentru ca, din varii motive, nu va putea, el nu pierde sansa de a castiga premiul, ci va fi resunat de inca 2 ori conform regulemantului.
Din experienta promotiilor anteriore, utilizate ca o buna practica, toti participantii extrasi au raspuns la telefon in timp util pentru ca asteptau cu nerabdare sa se afle printre potentialii castigatori si astfel sa fie contactati in acest sens.

- asa cum e scris in regulament, pentru recompensarea ultimului potential castigator sunat dintr-o saptamana, in conditiile in care bugetul ramas in saptamana respectiva nu ajunge pentru a face acest lucru (adica are mai multe produse decat suma ramasa), Organizatorul il va recompensa pe acest ultim castigator din bugetul saptamanii viitoare, urmand ca la ultima extragere sa se faca reglarile finale corespunzatoare.
Andrea (Timisoara) in 02 martie 2010, 17:30
Bun. Vad ca la intrebarile mele nu raspunde nimeni. Deci, le repet atunci, pana primesc raspuns: 1. in continuare nu am aflat care este semnificatia mesajului ""Esti deja in promotie? Sporeste-ti sansele: inscrie-te cu un nou produs Knorr!". Inseamna ca anterior aparitiei mesajului am introdus un cod valid sau unul invalid??? 2. cum se intampla ca nu mi-a fost acceptat chiar primul cod de 13 cifre introdus pe site. Cum se poate intampla sa imi scrie ca "ati introdus deja acest cod" cand este PRIMUL introdus de mine??? Astept in continuare raspunsurile. Va multumesc.
irina (targu neamt) in 02 martie 2010, 17:40
Daca in primele saptamani depasesc bugetul,s-ar putea ca in ultimile saptamani sa nu se mai faca extrageri pentru ca nu vor mai fi bani si atunci promotia nu mai dureaza pana pe data de 30 aprilie,eu asta inteleg din regulament sau poate ma insel.
() in 02 martie 2010, 19:53
Avem un singur PC si suntem doi. Avem mai multe plicuri de Knorr, grupate cate doua(care au acelasi cod).Trimit un cod pe care mi-l valideaza. Trimit(acelasi cod) pe celalalt nume. Imi afiseaza ca acel cod a mai fost introdus(deci nu e valabil). De ce? Mentionez ca cele doua persoane nu au acelasi nume, aceeasi adresa si telefon. Unde este eroarea? Mai nou pe primul nume imi afiseaza ca codul introdus rste incorect. Asa o fi? Aia care au sute de cartele telefonice nu au problema asta!!!!!!!!!!!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 martie 2010, 11:14
Andrea si Stefan: am transmis intrebarile voastre organizatorilor si speram sa revenim in curand cu raspunsuri pentru voi.

Irina, organizatorii vor suplimenta bugetul de premii, daca este necesar, astfel incat sa fie onorate toate obligatiile referitoare la premii. Asta au spus si organizatorii in mesajul de mai sus.
Moderator 1 (Infopromotii) in 03 martie 2010, 11:22

Atentie: lista produselor participante a fost completata cu lamuriri primite de la organizatori, astfel incat sa nu mai fie confuzii. O gasiti atasata la rubrica "documente conexe" de mai sus. Informatiile noi sunt marcate cu rosu. Daca aveti nelamuriri, asteptam comentariile voastre.

Moderator 1 (Infopromotii) in 03 martie 2010, 12:10
Pentru Andreea si Stefan:
Le-am transmis organizatorilor mesajele voastre si va roaga sa ne comunicati noua (folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului) datele cu care incercati sa va inscrieti: codurile promotionale, numerele de telefon si adresele de e-mail, ca sa poata verifica daca au fost sau nu inregistrate in sistem codurile voastre sau daca problema se afla in alta parte.
Asteptam mesajele voastre pe rubrica de contact si va vom raspunde pe e-mail in cel mai scurt timp.
Andrea (Timisoara) in 03 martie 2010, 20:19
Va multumesc mult, din fericire s-a rezolvat problema astazi! Azi le-am introdus si a mers. Chiar nu stiu care a fost problema, dar important e ca acum merge:)
George (Focsani) in 06 martie 2010, 07:22
Buna tuturor!Imi puteti spune ce se intampla cu produsul "Knorr Salad Dressing Cu Carte De Salate - Promo"? Desi el apare in lista celor 85 de produse participante codul de bare aferent pachetului promotional nu este recunoscut de sistemul de inregistrare. Va multumesc!
Moderator 1 (Infopromotii) in 08 martie 2010, 15:40
Salut, George!
Organizatorii ne-au transmis pentru tine ca produsul respectiv se afla in lista de produse participante, deci il poti inscrie; poate l-ai introdus gresit. Daca doresti ca organizatorii sa verifice exact situatia ta, te rugam sa ne dai numarul tau de telefon, scriindu-ne un mesaj cu ajutorul rubricii de contact din meniul de jos al site-ului, mentionand numele promotiei si al produsului cu care nu ai reusit sa te inscrii.
Ada (Bucuresti) in 11 martie 2010, 04:57
Am cautat prin mai multe magazine produsele din gama Knorr Nudle(Knorr Vacuta Fideluta 61g /Knorr Rosiuta Fideluta 68g / Knorr Branzica Fidelica 64g/ Knorr Ciupercuzzo Fideluzzo 66g /Knorr Puiut Fidelut 64g), dar nu am gasit nicaieri, mai mult decat atat cei din magazine nici macar nu au auzit de ele. Imi poate spune cineva din Bucuresti unde a reusit sa gaseasca aceste sortimente? (eventual si locatia, de pilda daca au gasit la Carefour..la care dintre ele ca sunt mai multe...) Mersi si succes tuturor.
Ada (Bucuresti) in 11 martie 2010, 15:36
:( Chiar nu stie nimeni unde se gasesc aceste produse? ...
Agnet (Cluj-N) in 11 martie 2010, 20:49
Buna tuturor! Eu pun aceasi intrebare de produsele enumerate de Ada, cele 5 feluri de Knorr Taitei. Nicaieri in orasul meu magazinele mari( am colindat toate, absolut toate magazinele mari)si cele mai mici. Nici Knorr Salad Dressing cu Carte se Salate-Promo nu gasesc. Am apelat la cunostintele raioanelor cu Taitei, si nu au auzit de aceste produse. Inca o problema care am : Mustar Dulce 500 g Plastic, cu codul 8718114735849 nu este Corect, deci si este corect. Cei de la Knorr spun ca s-a facut o gresala , si din pacate nu se poate remedia de la ei. Nu ar fii corect ca cei care facem dovada ca am cumparat, sa ne dea un cod. , ca doar n-am cumparat sa ma uit la ea. Va rog Modelatorul, daca poate sa ma ajute. Cu multumiri anticipate
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 martie 2010, 11:44
Ada, ii vom ruga pe organizatori sa ne indice, daca pot, in ce magazin din Bucuresti poti gasi produsele dorite.

Agnet, ii vom intreba pe organizatori daca pot sa ne spuna in ce magazine din Cluj poti gasi produsele Knorr cu fidea. De asemenea, le vom transmite si mesajul tau de mai sus, iar daca vor avea nevoie de mai multe detalii, te vom anunta.

Spor la premii tuturor!
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 martie 2010, 15:27
Draga Agnet, organizatorii ne-au transmis pentru tine ca acel cod nu participa la promotie; este un cod vechi, de pe un ambalaj mai vechi. Pentru produsul indicat de tine, codul de bare corect incepe cu cifra 5.
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 martie 2010, 15:47
Dragele noastre Ada si Agnet, organizatorii ne-au transmis pentru voi ca puteti gasi produsele Knorr din gama cu fidelute in reteaua de magazine Billa. Succes!
ioana (morteni) in 13 martie 2010, 07:35
De ce nu sunt inca afisati cei 100 de castigatori
irina (targu neamt) in 13 martie 2010, 11:37
Nici un castigator?Suntem curiosi.
Hartman (Oradea) in 13 martie 2010, 17:45
Doresc sa stiu care sunt magazinele participante la Concursul Knorr suna castigator? Va multumesc anticipat
steluta (buzau) in 14 martie 2010, 10:12
bafta tuturor la concurs. e super tare. sper sa ma numar si eu printre castigatori am citit cateva comentarii sper sa-i linistesc pe participanti spunandu-le sa stea linistiti ,ca sunteti ok din toate punctele de vedere,multi isi fac prea multe griji inutile.sper din tot sufletul sa am noroc asa cum am avut si acum 3 ani. BAFTA TUTUTOR!
() in 14 martie 2010, 11:45
Cei 100 nu pot fi castigatori ci doar potentiali,deci cei 100 sunt numai " 2 "= = 1) STANCA GABRIELA din Constanta 7200 euro 2) PERSU EMIL LIVIU din Bucuresti 5300 euro
ioana (morteni) in 14 martie 2010, 13:59
Parca era vorba de 100 de castigatori nu de 2,ce se intampla cu cei 98
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 martie 2010, 10:53
Raspuns pentru Ioana (Morteni), Irina (Targu Neamt) si Viorel (Constanta):
Cei doi castigatori publicati sunt singurii din prima saptamana de campanie. Conform art. 3.2.3 din regulament, coroborat cu art. 4.2, bugetul de premii pentru prima saptamana a fost epuizat.

Pentru Hartman (Oradea): lista magazinelor participante pentru inscrierea prin intermediul promoterilor si programul actiunilor sunt detaliate in Anexa 2, pe care o poti gasi la rubrica "documente conexe" de mai sus, de unde poate fi descarcata si imprimata, la nevoie.
Gheorghe (Bucuresti) in 15 martie 2010, 11:16
@Ioana: Nu stiu daca cei doi castigatori sunt sau nu validati. Este clar ca sunt singurii, intrucat bugetul sapatamanal de 8500 Euro a fost deja depasit. Restul pana la 100, ori au fost sunati si nu au raspuns conform regulamentului, ori nu a mai fost cazul.
() in 15 martie 2010, 15:08
Unde sunt publicati castigatorii???...ca pe site-ul KNORR nu apar;de unde stiti? In schimb ,e clar ca ,daca cei doi castigatori au luat atati bani ,nu a mai fost cazul sa-i sune si pe altii...felicitari castigatorilor! E clar ca toate concursurile au devenit o afacere!!! O sa-mi iau si eu mai multe produse:)))Bafta tuturor , si sa fiti sunati!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 15 martie 2010, 16:44
Draga Doina, castigatorii acestei promotii se gasesc in sectiunea "Castigatori" din meniul de sus al site-ului, dand click pe numele promotiei "Knorr suna castigator" (listele de castigatori sunt ordonate alfabecit dupa titlu).
Organizatorii ni i-au trimis spre publicare si probabil ca vor aparea si pe site-ul campaniei Knorr in foarte scurt timp.
() in 15 martie 2010, 20:33
Am gasit...urraaaa! Multumesc dl Modelator....pardon, dl Moderator :D
Ada (Bucuresti) in 15 martie 2010, 21:19
Am cateva nelamuriri :
1. daca primul castigator extras nu raspunde la telefon in ziua extragerii, ce se intampla? se asteapta cele 48 de ore cf regulamentului si abia apoi, pp ca nu va raspunde la niciunul dintre cele 3 apeluri sau in cazul in care in cele din urma se reuseste contactarea lui dar castiga o suma mai mica decat bugetul saptamanii respective (si in acest fel ramane buget disponibil) se trece la numarul 2 din lista? Sau daca primul din lista nu raspunde la primul apel se trece direct la numarul doi si daca acesta are cumva produse care acopera/depasesc bugetul saptamanii, numarul unu ramane, cum se spune, cu buza umflata, desi cf regulamentului el are dreptul la cele 3 apeluri?
2. Sumele care rezulta din dublarea premiului pe baza cardului din revista sunt suplimentare bugetului total alocat prin regulament, sau se cumuleaza in cadrul acestuia? In cazul variantei 2 e clar ca promotia se va sfarsi curand, nu de alta, dar vedeti cam ce premii se castiga...dublate vor epuiza rapid bugetul...
3. Daca primului sunat ii revine in urma interviului o suma mai mica decat bugetul saptamanii, dar are cardul care ii dubleaza suma...ce se intampla? Mai este sunat cineva? Dublarea se pune la socoteala? etc...
Cu alte cuvinte : dublarea se contorizeaza in interiorul bugetului prevazut de regulament, sau formeaza un buget suplimentar variabil?
Astept raspunsuri.Mersi.
steluta (buzau) in 15 martie 2010, 22:18
felicitari castigatorilor!
steluta (buzau) in 15 martie 2010, 23:50
la un concurs anterior doar 20 de produse avea voie fiecare participant sau mai bine spus fiecare potential castigator sa participe. nu se luau in consideratie mai multe produse intr-un fel era mai bine ca aveau mai multi sanse. acum fiecare cu norocul lui (lor),oricum BAFTA TUTUROR. inca o data poate ma numar si eu printre castigatori!
Moderator 1 (Infopromotii) in 16 martie 2010, 13:00
Draga Ada, organizatorii ne-au oferit urmatoarele raspunsuri pentru intrebarile tale:

 1. Potentialii castigatori saptamanali sunt sunati pe rand, in ordinea in care au fost desemnati prin tragere la sorti. Se apeleaza intai primul, de 3 ori in decurs de 48 de ore. Daca acesta nu raspunde in intervalul mentionat, este invalidat. Daca raspunde, va castiga numarul de premii corespunzator ambalajelor pe care le are la el in acel moment si cu ajutorul carora va putea raspunde corect la cele 3 intrebari pentru fiecare produs declarat, conform regulamentului. Daca nu se depaseste numarul de premii pentru saptamana respectiva, se procedeaza la apelarea urmatorului potential castigator extras, dupa aceleasi reguli ca mai sus. Apelurile continua, pe masura ce fiecare apelat este invalidat sau desemnat potential castigator al unui numar de premii, in limita bugetului saptamanal.
 2. Sumele rezultate din dublarea premiilor sunt incluse in bugetul saptamanal. Daca prin atribuirea premiilor se depaseste bugetul aferent unei saptamani, se suplimenteaza din bugetul saptamanii urmatoare, astfel incat fiecare castigator apelat sa beneficieze de numarul de premii care i se cuvine. Promotia nu se va sfarsi mai curand decat este prevazut prin regulament, deoarece in fiecare saptamana exista un buget, mai mare sau mai mic, in functie de premiile acordate in saptamana precedenta; in fiecare saptamana va fi asadar cel putin un castigator. Daca la ultima saptamana din campanie se va depasi bugetul alocat, suma va fi suplimentata pentru a-i acorda si ultimului castigator numarul de premii corespunzatoare.
 3. Daca bugetul saptamanal este acoperit sau depasit prin acordarea premiilor catre primul castigator desemnat, nu se vor mai apela urmatorii extrasi.
Iti multumim pentru interesul aratat pentru campania noastra si iti dorim mult succes.
Ada (Bucuresti) in 16 martie 2010, 14:28
Multumesc.
carmen (bolintin deal) in 17 martie 2010, 12:48
acum cativa ani am mai castigat.deci sunt foarte corecti.ara tot in ajunul pastelui si banii au venit la fix.noi folosim foarte mult produsele si am luat si revista in 2 exemplare .
lucia-georgeta (bucuresti) in 17 martie 2010, 21:03
cate produse au cumparat ?.eu cred ca sunt vanzatori sau patroni la un magazin si au luat de acolo codurile altfel nu se poate explica sa ai zeci de produse din gama knorr.E clar ca toate concursurile au devenit o afacere!!! Osa iau si eu cele 85 de produse care si asa nu se gasesc toate??????????
Agnet (Cluj-N) in 18 martie 2010, 00:24
D-l Modelator! V-as ruga ajutat-ma. Eticheta de pe Mustaruri nu se pot dezlipi, am incercat mai multe modalitati, dar nu se poate. Din acest motiv borcanele cu eticheta cu tot cintaresc 1, 815 Kg, deci aproape 2 kg. O gentuta plina, pe care zi de zi tebuie sa o port dupa mine, este greu. Intrebati va rog Organizatorii, nu gasesc o modalitate ca sa nu port dupa mine aceasta greutate, ma simt si caragioasa cu borcanele dupa mine. Multumesc anticipat
Ada (Bucuresti) in 18 martie 2010, 11:39
Imi poate spune cineva din Bucuresti unde a gasit produsul "Knorr Supa Crema De Pui 60g"? Mersi anticipat. @Lucia : degeaba ar fi luat codurile pentru inscriere. Daca nu aveau produsele propriu-zise la ei atunci cand au fost sunati nu puteau raspunde la intrebari. Degeaba inscrii coduri, asta te ajuta doar la extragere, ptr castig trebuie sa te aflii in posesia produselor la momentul interviului. Daca tu vei cumpara toate produsele, vei fi sunata si vei castiga suma maxima, ti-ar placea ca niste rau intentionati sa speculeze necinstea ta? :) Eu, de pilda, am in acest moment aproape toate produsele din lista. Imi lipsesc cele cu ambalaj vechi (2009)care probabil nu se mai comercializeaza, si supa crema de pui la 60 g pe care nu o gasesc. Daca ma suna, castig ptr ca m-am zbatut sa le caut si sa le cumpar, nu din alt motiv. Ar fi greu sa castig daca nu ma zbat sa fac rost de produse, adica sa le cumpar...pentru ca oricum le folosesc ...doar ca le cumpar anticipat... Uite, ca sa gasesc produsele din gama "fidea" am batut Bucurestiul in lung si-n lat degeaba. Sunt convinsa ca erau persoane din Bucuresti care le gasisera si citesara intrebarea mea in leg cu ele, dar nimeni nu a vrut sa ma ajute. Noroc ca cei de la Knorr ne-au oferit locatia, am fost acolo si le-am luat. Daca nu castig, nu-i nici o paguba. Am cumparat produse pe care le voi folosi in bucatarie. Nu mi-am facut depozite de napolitane sau de budinci. Cate un produs din fiecare, in maximum 2 luni le voi folosi...doar mustarul imi va ajunge probabil pentru anul intreg :) bafta!
ionel (bucuresti) in 18 martie 2010, 13:07
un concurs corect-bafta tuturor participantilor !
ionel (bucuresti) in 18 martie 2010, 13:13
un concurs corect-bafta tuturor participantilor ! @ cind si cum au loc extragerile, cum sunt contactati cei extrasi ?
Ada (Bucuresti) in 18 martie 2010, 13:26
@ionel : gasesti raspuns detaliat la intrebarile tale daca citesti in regulament articolele 3.2 si 3.3 . Succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 martie 2010, 14:04
Salut, Ionel! Asa cum spune si Ada, gasesti raspunsurile in regulament, la art. 3.2. si 3.3.
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 martie 2010, 15:58
Draga Agnet, organizatorii ne-au transmis urmatorul raspuns pentru tine:

"Etichetele de pe borcane sau de pe ambalajele de plastic se pot dezlipi tinand aceste recipiente pentru 1-2 minute in apa calduta. Apoi se dezlipesc cu atentie si se pun la uscat".
() in 18 martie 2010, 18:27
Ptr.Moderator.Cu scuzele de rigoare am cerut si eu niste lamuriri in urma cu doua zile. Chiar nu poate raspunde nimeni sau se evita raspunsul intentionat??
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 martie 2010, 20:21
Viorel, nu inteleg la care mesaj te referi. Am verificat din nou toate comentariile de mai sus si nu cred ca am lasat vreo intrebare de la tine fara raspuns. Despre ce este vorba?
steluta (buzau) in 18 martie 2010, 22:05
Buna draga Moderatorule! o intrebare am si eu sper sa nu fiu penibila! DACA CINEVA AR AVEA 2 SAU MAI MULTE CARDURI AR AVEA VREO VALOARE SAU AR CONTA DACA AR FI SUNAT CA SI POTENTIAL CASTIGATOR? MULTUMESC ANTICIPAT.
() in 19 martie 2010, 06:38
Art.3.3.4. spune "Orice potential castigator poate castiga maximum 8500 euro" eroare !! Daca are toate cele 85 produse stim ca 6 au valare de 200 euro. Deci 8500+600=9100 euro si daca are si cardul care dubleaza 18200 euro. Apar aceste sume undeva in regulament. NU. Deci prima greseala !!!! Care este adevarul???? Art.3.2.2 spune "Un participant nu va putea fi extras decat o singura data intr-o saptamana" INTREBARE? Daca este extras intr-o saptamana si are toate produsele si cardul si mai este extras si in urmatoarele saptamani in aceleasi conditii (conform regulamentului este posibil) 18200 + 18200 + 18200 +.......calculati dvs. valoarea la care se poate ajunge??? Multumesc.
Ada (Bucuresti) in 19 martie 2010, 10:40
O rugaminte pentru organizatori : se poate sa publice mai repede numele castigatorilor fiecarei saptamani? Asa cum au facut saptamana trecuta sa specifice in dreptul lor "in curs de validare", dar sa fie publicati mai repede, sa stim si noi ca ptr saptamana in curs bugetul este epuizat si nu mai putem fi sunati, sa nu mai umblam cu ambalajele dupa noi (cred ca Agnet e de acord cu mine:). Mersi anticipat.
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 martie 2010, 11:02
Steluta, Viorel si Ada - transmitem organizatorilor intrebarile voastre si revenim in cel mai scurt timp cu raspunsuri pentru voi.
Spor la premii!
Ada (Bucuresti) in 19 martie 2010, 11:56
@steluta : NU. In regfulament se specifica in articolul 3.3.7 : "...in cadrul interviului, un potential castigator nu poate beneficia decat de o singura dublare a castigului, oricate carduri speciale ar detine in acel moment" Poti sa ai si 1000 de carduri, dublarea se poate face o singura data...
Ada (Bucuresti) in 19 martie 2010, 12:28
Am si eu o intrebare asemanatoare cu cea dresata de Viorel : o persoana care a castigat deja un premiu intr-o saptamana mai poate castiga si intr-o alta saptamana? Bine, e greu de presupus ca cineva poate fi chiar atat de norocos :), dar...Si daca tot ii deranjati pe organizatori, va rog sa ii intrebati si unde pot gasi supa crema de pui la 60 g (vad ca nimeni nu se inghesuie sa imi raspunda, dar nu ma mira deloc). E cumva un produs mai vechi si nu se mai gaseste, sau...care este problema? De ce nu il gasesc nicaieri? Mersi si scuze ca va stresez cu intrebarile mele...
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 martie 2010, 13:09
Dragi vizitatori, am primit raspunsuri pentru voi din partea organizatorilor:

Pentru Steluta:
- Asa cum se precizeaza in art.3.3.7 din regulament, "Cardul special poate fi utilizat o singura data; in cadrul interviului, un potential castigator nu poate beneficia decat de o singura dublare a castigului, oricate carduri speciale ar detine in acel moment."

Pentru Ada:
Castigatorii vor fi postati pe masura ce acestia vor fi validati conform art. 3.5.8 din regulament. Asa cum s-a precizat si la alte comentarii, in fiecare saptamana va fi un buget de premii, mai mare, mai mic sau chiar cel precizat la art. 4.2. din regulament, functie de castigurile saptamanii anterioare, insa in fiecare saptamana va fi un buget de premii care poate fi castigat de unul sau mai multi potentiali castigatori.
steluta (buzau) in 19 martie 2010, 18:41
pt. Ada se poate sa fii si norocos eu in urma cu 3 ani am castigat de doua ori la aceeasi promotie. bafta tuturor dar si mie!
() in 19 martie 2010, 21:50
@ada in baia mare este supa crema de pui....iti trimit eu daca vrei...zi-mi cum...? si bafta la concurs:))
Moderator 1 (Infopromotii) in 22 martie 2010, 12:43
Draga Viorel, am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:
"La o singura extragere, un potential castigator nu poate castiga decat o singura data. Acesta va castiga contravaloarea produselor pe care le are la el in acel moment, dar nu mai mult de 8500 euro, asa cum se precizeaza in regulament la 3.3.4 coroborat cu art 3.3.6. Daca demonstreaza ca are si cardul special din revista "Lumea femeilor", atunci suma castigata i se va dubla, dar numai o singura data conform art. 3.3.7 din regulament. Daca un participant are mai multe produse inscrise in promotie, iar la o extragere este extras potential castigator cu un produs, acel produs va fi sters din baza de date, iar pentru urmatoarele extrageri va ramane cu celelalte produse inscrise, deci are in continuare sanse sa fie extras.
Concluzia este ca un potential castigator nu poate castiga de mai multe ori in cadrul aceleiasi extrageri, insa poate castiga de mai multe ori pe parcursul promotiei, la extrageri diferite, functie de sansele pe care le are fiecare."
steluta (buzau) in 22 martie 2010, 21:26
Buna! Daca imi permite-ti pot sa-i raspund si eu lui Viorel. Eu in urma cu 3 ani la aceeasi promotie am castigat de doua ori.Sincer prima data ma aflam la reanimare ,doar ce nascusem o fetita, tin sa precizez ca nu ma puteam misca dar cand am auzit de unde sunt sunata mi-am revenit imediat.Apoi a2 oara a fost in momentul in care am ajuns acasa .Sincer,eu am trait aceste momente dar chiar am momente in care si eu ma mir cat noroc am avut atunci.Poate imi va da Dumnezeu si acum noroc.Asa ca le urez atat lui Viorel cat si la toti participantii(si mie) mult noroc. Este o campanie serioasa ,sa stea linistiti.BAFTA TUTUROR!
Ada (Bucuresti) in 24 martie 2010, 09:36
@Doina : iti multumesc foarte mult pentru oferta de ajutor.Sincer, m-ai impresionat cu altruismul tau :)Ideea e ca dupa ce am citit raspunsul ptr Viorel mi-am dat seama ca nu mai am nevoie ptr ca am deja numarul maxim de produse care sunt necesare ptr a castiga premiul maxim posibil : am 79 produse dintre care 6 se premiaza dublu : total 8500 euro :) Concluzia pe care am desprins-o eu din raspunsul primit de Viorel ar fi ca premiul maxim pe care l-ar putea castiga cineva este de 17.000 euro (8500 dublati daca persoana are cardul din revista). O suma frumusica, ce parere aveti? Oare cati o vor castiga? @Steluta : ma bucur ptr norocul tau (mai rar) si iti doresc sa repeti isprava... @moderatori : de ce nu ati publicat inca niciun castigator pentru a doua extragere? Bafta pentru toata lumea. Mersi.
steluta (buzau) in 24 martie 2010, 15:30
pt ADA iti multumesc si sper ca si tu sa ai acelasi noroc cum l-am avut si eu acum 3 ani. BAFTA TUTUROR!
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 martie 2010, 13:59
Dragi vizitatori, ca raspuns la intrebarile voastre despre castigatorii saptamanii precedente, am primit din partea organizatorilor urmatoarele precizari:

"Din motive independente de vointa Organizatorului sau a castigatorului de la extragerea de pe data de 15 martie 2010, validarea acestui este intarziata. Acest fapt este din cauza viciilor de procedura a Postei Romane rezultate cu ratacirea coletul trimis. Pentru a face dovada ca acest colet a fost trimis de catre castigator in termenul precizat de regulament, acesta a transmis Organizatorilor dovada de expediere emisa de oficiul postal la care a depus coletul, in care se vede adresa de expediere corecta, precum si data si stampila Postei. Cum Organizatorul nu poate invalida castigatorul din motive neimputabile acestuia, pana la solutionarea cauzei, castigatorul va ramane nepostat, urmand a se proceda la acest lucru de indata ce situatia se va solutiona.
Va multumim pentru intelegere!"
besenyei (cluj-napoca) in 25 martie 2010, 17:30
INCREDIBIL!!!!! Chiar organizatori nu pot gasi o alta solutie!? Eu am mai propus sa fie alte metode de validare si nu POSTA ROMANA! Eu de mai multe ori am patit ca coletul trimis cu codul sau coduri castigatoare sa nu ajunga la destinatie! De ce nu se poate trimite recomandat cu confirmare de primire!? NU stiu cine a castigat dar in orice caz este si vina organizatorilor. Daca sa pierdut coletul nu este nici o problema la acest concurs!!! Castigatorul mai cumpara incaodata toate produsele si mai trimite odata! Dar cand sunt cu coduri unice ??????
Chiriuc (bucuresti) in 25 martie 2010, 21:15
In loc de Posta Romana ar putea sa se utilizeze o firma de curierat rapid care sa duca plicul cu codurile la o adresa, nu la o CP. Cand este vorba de mii de euro nu te poti increde in posta romana ca sa trimiti codurile, care de fapt reprezinta unicul tau mod de a fi validat drept castigator, la o casuta postala.Sau, si mai sigur,te poti duce personal sa le depui. Chiar si in cazul unei CP, te poti duce cu plicul, ceri sa ti-l stampileze in fata ta si sa-l introduca in casuta. Eu cand am castigat la Joe am fost personal ss duc codul la sediul Nestle.
Agnet (Cluj-N) in 25 martie 2010, 23:02
Buna Modelatorului ! Multumesc, dar nu m-ati ajutat. Asa cum am scris in mai multe feluri am incercat sa le dezlipesc etichetele: apa calduta, apa rece, apa cu detergent, dar nu merge. In fine cu uscatorul de par am reusit, care s-a si defectat. Multumesc totusi.
besenyei (cluj-napoca) in 26 martie 2010, 00:21
cu curierat rapid ar fii o idee buna, ca sa depui direct la o.p. c.p. indicat de ei e mai greu daca nu esti din Bucuresti si daca nu ai castigat o suma mai mare. Ca la 200-300-400euro sa mergi pana la Bucuresti e mai greu. Chiriuc te am vazut ieri la TV:))))
Ada (Bucuresti) in 26 martie 2010, 07:16
Acest castigator poate cumpara inca o data produsele...dar ce va face un castigator care va avea si cardul din revista? Cardul nu poate fi inlocuit, seria fiecarui card este unica, daca posta romana ar pierde coletul/plicul...cum s-ar mai face validarea?... Sper ca situatia sa se rezolve si cel care s-a bucurat pentru norocul lui sa reuseasca sa isi si valideze premiul... Felicitari si celorlalti castigatori. Se pare ca la aceasta editie cei care participa sunt foarte bine "pregatiti" cu ambalaje :) ...
Chiriuc (bucuresti) in 26 martie 2010, 13:57
O alta solutie ar fi trasul la xerox al ambalajelor castigatoare. In cazul in care plicul se pierde, poti face dovada detinerii ambalajelor prin aratarea xeroxurilor.Poti trage si cardul la xerox.
GEORGETA (BUZAU) in 26 martie 2010, 16:10
buna ziua, nu s-au anuntat castigatorii din data de 15.03.2008 Stanca Roxana Constanta Constanta 17000 euro 22.03.2010 validat Stancea Aurelia Mihaela Bucuresti Sector 5 400 euro 22.03.2010 validat Stanca Gabriela Constanta Constanta 7200 euro 08.03.2010 validat Persu Emil Liviu Bucuresti Sector 6 5300 euro 08.03.2010 validat
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 martie 2010, 17:01
Draga Georgeta, asa cum am mai spus mai sus, organizatorii ne-au transmis in legatura cu castigatorul din data de 15 martie urmatorul mesaj:

"Din motive independente de vointa Organizatorului sau a castigatorului de la extragerea de pe data de 15 martie 2010, validarea acestui este intarziata. Acest fapt este din cauza viciilor de procedura a Postei Romane rezultate cu ratacirea coletul trimis. Pentru a face dovada ca acest colet a fost trimis de catre castigator in termenul precizat de regulament, acesta a transmis Organizatorilor dovada de expediere emisa de oficiul postal la care a depus coletul, in care se vede adresa de expediere corecta, precum si data si stampila Postei. Cum Organizatorul nu poate invalida castigatorul din motive neimputabile acestuia, pana la solutionarea cauzei, castigatorul va ramane nepostat, urmand a se proceda la acest lucru de indata ce situatia se va solutiona.
Va multumim pentru intelegere!"
steluta (buzau) in 26 martie 2010, 23:46
Observ cu,,stupoare,, ca la acest concurs au cam castigat doar cei care au aproape toata gama de produse KNORR, am avut incredere in aceasta promotie(concurs) dar pot spune ca mi-le-am pierdut ,daca pot spune sincer,as vrea sa ma retrag din cursa, eu am produsele mele preferate le consum ca imi plac dar toata gama de produse nu o am , nu am gasit-o in BUZAU,AM INCERCAT SA FAC ROST DE TOATE PRODUSELE DAR NU LE-AM GASIT(DECI SANSE DE CASTIG...IOC)II felicitit pe castigatori insa imi pare rau ca eu nu am nici o sansa sa castig. mA REPET A FOST MAI BINE CAND SE DADEA VOIE CU MAXIMUM DE 20 DE PRODUSE AVEAU SANSE MAI MULTI. BAFTA TUTUTRO CONCURENTILOR,EU M-AM RESEMNAT.cu stima STELUTA.
() in 28 martie 2010, 21:59
Buna! Vad ca din orasul Galati...mai nimeni nu participa.Repet cam aceeasi intrebare..."Care sunt magazinele participante,care ne pot pune la dispozitie...toate cele 85 de produse participante?" Am cautat prin Real, Selgros, Kaufland, Billa...dar nu au decat putine produse...din cele participante. Mai am o propunere.... Poate pt.un viitor concurs... Fiica mea consuma zilnic Supe instant, in special CANA CALDA-Supa crema de rosii cu crutoane. AM un sac de ambalaje...nu am putut inscrie decat o singura data codul... NU le pot trimite prin posta? BAFTA tuturor !
irina (targu neamt) in 29 martie 2010, 10:20
Am cumparat un mustar clasic 270g aparut acum cu pret special -15%(scrie pe ambalaj)si nu merge introds codul,scrie cod incorect iar domnisoara de la infoline mi-a spus ca-i produsul cu codul vechi si nu participa la promotie.Cum sa fie codul vechi daca produsul e abia scos pe piata? Cand le-am sugerat sa puna in dreptul fiecarui produs din lista codul care participa mi-a spus ca ar trebui sa-mi iau telefonul mobil cu mine la cumparaturi si sa sun la infoline sa intreb care sunt codurile bune.
Eu cumparaturile mi le fac in fuga ,am copil de 6 luni si nu am timp sa stau in fata raftului cu telefonul in mana.Sunt foarte dezamagita,mai ales ca la cuburile knorr se specifica si ambalajele vechi dar la mustar cum ramane?
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 martie 2010, 14:55
@ Steluta: daca te uiti mai atent pe lista, nu toti castigatorii au avut toate ambalajele. Daca ai avea toate ambalajele si ai raspunde corect la toate intrebarile despre produsele pe care le ai, ai putea castiga 8.500 de euro, conform regulamentului. Iar daca ai si cardul din revista, suma se poate dubla.

@ Nicoleta: regulamentul acestei promotii nu poate fi schimbat, insa am anuntat organizatorilor sugestiile tale, pentru urmatoarele campanii. In ce priveste aprovizionarea cu produse, acest aspect tine de magazine, iar stocurile se innoiesc in permanenta.

@ Irina: poti descarca lista produselor participante de pe site-ul nostru si o poti imprima ca sa o iei cu tine la cumparaturi. Am adresat organizatorilor intrebarea ta referitoare la mustar si speram sa primim lamuriri in cel mai scurt timp.

Spor la premii tuturor!
Gigi (Bucuresti) in 29 martie 2010, 15:53
s-a castigat saptamana asta deja..dar cine si cat?..stie cineva?
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 martie 2010, 17:01
Salut, Gigi! Lista castigatorilor validati pana acum se gaseste in sectiunea "castigatori", accesibila din meniul de sus al site-ului si dand click pe titlul acestei promotii.
irina (targu neamt) in 29 martie 2010, 18:49
Am consultat destul de bine lista cu produse din moment ce am cumparat si mustar clasic 270g exact cum scrie in lista.Nu e greseala mea ci a lor din moment ce eu am cumparat un produs care participa la promotie,nu l-am cumparat acum 2 ani ci acum,deci nu au cum sa spuna ca e cu codul vechi.La cuburi specifica dar aici nu vad nici o atentionare ca ar fi mai multe coduri.Sper sa se rezolve problema sa nu mai pateasca si alti participanti la promotie sau la alte produse sa se intample la fel.Sa puna in dreptul fiecarui produs codul de bare corect care participa la promotie,ca altfel degeaba iau lista cu produsele participante cu mine la cumparaturi.
Ada (Bucuresti) in 29 martie 2010, 20:53
Ar fi chiar culmea ca organizatorii sa publice si codul de bare, mura in gura, langa produse. Adica oricine sa se inscrie cu ele pur si simplu luandu-le din lista, fara a le mai cumpara...avand in acest fel sanse egale la tragerea la sorti cu cei care s-au zbatut sa le gaseasca si mai ales sa le cumpere. Ok, cand te suna castigi doar cu produsele in posesia carora te afli efectiv, dar sansele la extragere sunt cu atat mai mari cu cat ai coduri mai multe... daca ele ar fi postate aici toata lumea le-ar lua si ar avea sanse egale...Chestia cu mustarul la 270 g in ambalaj promo (plus 15%) este valabila nu numai ptr cel clasic, ci ptr intreg sortimentul de mustar la borcan de 270 g care se afla pe piata in acest moment (cu mici exceptii in magazine care mai au borcanele normale). Aceste borcane or fi ele promo si avantajoase la pret, dar au un cod vechi, care incepe cu 8..., codurile noi, valabile in concurs, incedand cu 5...Aceeasi poveste am intalnit-o inca de la inceputul promotiei cu mustarul mare la plastic pe care l-am cumparat degeaba ptr ca avea cod care incepea cu 8 (stoc vechi) nestiind ca tb sa le caut pe cele care incep cu 5. De aceea am si spus ca am mustar ptr anul intreg...:). @Moderatori : nu inteleg de ce mi-ati sters comentariul anterior in care spuneam ca eu nu sunt de acord cu premii mai mici ptr mai multi si argumentam; va rog sa il postati inapoi ptr ca vreau ca organizatorii sa afle ca mai sunt si alte puncte de vedere si ca nu toata lumea vrea"putin ptr multi"...Mersi.
steluta (buzau) in 29 martie 2010, 21:56
BUNA DRAGA MODERTORULE!Iti multumesc pentru raspuns insa am citit regulamentul foarte bine,eu sunt dezamagita datorita faptului ca au fost persoane (majoritatea) care au castigat si au avut toata gama de produse sau aproape toata.Alt mesaj al meu a fost ceva de genul ,, la alte promotii limita de produse era de 20,, ar fi fost mai bine si acum sa fi fost cam la fel.Ar fi fost mai multi castigatori si poate si mai multi participanti fericiti castigatori.Am dedus ca avand toata gama, au castigat nu ai gam toata sau aproape toata nu castigi. Ma scuzati dar aceasta concluzie am ajuns eu. Cu stima STELUTA!
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 martie 2010, 12:57
Draga Ada, nu ti-am publicat comentariul respectiv pentru ca putea genera o polemica agresiva cu un alt vizitator pe care l-ai interpelat. Stii foarte bine ca publicam toate parerile voastre si le transmitem organizatorilor, dar nu incurajam cearta pe site. Am vrut sa eliminam numai fragmentul care putea genera o cearta, insa din cauza contextului, restul afirmatiilor tale nu s-ar fi inteles. Da, exista cenzura pe acest site, in scopul de a mentine un dialog constructiv si la obiect. Gasesti toate detaliile la rubrica "termeni si conditii" de mai jos.

Draga Steluta, am inteles mesajul tau si credem ca si organizatorii, carora le-am semnalat sugestia, au inteles ideea.

Spor la premii tuturor!
Adriana (Bucuresti) in 30 martie 2010, 13:06
@Ada, din cate am inteles eu de la infoline, intri in concurs cu numarul de telefon si nu cu numarul de produse. Adica mai multe produse nu iti ofera mai multe sanse sa fii extras ci iti ofera sansa de a castiga mai multi bani daca ai avut norocul sa fii extras. Moderatori va rog sa ma corectati daca gresesc sau eventual sa confirmati daca am dreptate. As mai avea o curiozitate, daca cei de la Knorr suna cu anonim si in cat timp este resunat un potential castigator care nu raspunde la telefon prima data. Multumesc anticipat pt raspunsuri, bafta la castiguri tuturor participantilor si Sarbatori Fericite!!
Ada (Bucuresti) in 30 martie 2010, 19:56
Nu vreau sa ma cert cu nimeni, doar imi expun punctul de vedere. Oricum nu am jignit si nici nu m-am exprimat nepotrivit,doar am fost un pic prea abrupta in exprimare. Va inteleg motivatia si o respect. Vreau, totusi, ca organizatorii sa stie ca nu toata lumea e de acord cu acele concursuri organizate pe principiul proletar "premii multe si mici...ptr multi"...Eu prefer concursurile cu premii putine si valoroase. Cei de la Unilever au incercat pana acum in cadrul promotiilor pe care le-au organizat cam toate variantele de premii - sa nu uitam promotia in care se ofereau portelanuri pretioase in numar foarte mare sau cea cu farfurii pe minut (sper sa nu fac vreo confuzie...),promotii care au oferit ocazia multor persoane sa castige ceva, dar care nu au acelasi impact precum o promotie in care oferi cateva premii valoroase care atrag instant atentia si aduc cu sine interesul ptr brand-ul sau produsul specific promvat. Mersi.
steluta (buzau) in 30 martie 2010, 23:04
Buna draga Moderatorule!ITI MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI CHIAR SUNT TARE MULTUMITA CA AM FOST BAGATA IN SEAMA IMI PARE RAU CA AM TRAS CONCLUZIA CA SUNT FOARTE MULTE PERSOANE GEN,,FATA BABEI,, MAI PUTINE PERSOANE GEN,,FATA MOSNEAGULUI,,.CU STIMA STELUTA. APROPO, MI-AM DAT SEAMA CA NU AU CASTIGAT DOAR CEI CU TOATA GAMA DE PRODUSE AM VAZUT CA O PEROANA A CASTIGAT CU 4 PRODUSE,FELICITARILE MELE!
Alina (Galati) in 31 martie 2010, 02:25
Din premiile care s-au dat pana acuma la aceasta promotie (sau cel putin din cele publicate pana acum) vedem ca la fiecare extragere s-a depasit acel prag de 8.888 de euro. Asta inseamna ca se vor epuiza banii de premii cu mult inaintea ultimelor extrageri. Rog Moderatorul sa se intereseze la Organizator daca se vor face toate cele 9 extrageri si eventual se va suplimenta fondul de premiere sau ultimele extrageri se vor anula din momentul in care se va depasi suma respectiva (80.000 de euro). Intreb lucrul acesta, ca in cazul in care se anuleaza ultimele extrageri, sa nu mai stam cu ambalajele dupa noi asteptand un telefon, si daca se intampla acest lucru, sa fim anuntati la momentul respectiv macar pe acest site. Multumesc anticipat si astept un raspuns!
Moderator 1 (Infopromotii) in 31 martie 2010, 10:23
Draga Alina, credeam ca am lamurit aceste aspecte intr-un raspuns publicat mai sus:

"(...) Daca prin atribuirea premiilor se depaseste bugetul aferent unei saptamani, se suplimenteaza din bugetul saptamanii urmatoare, astfel incat fiecare castigator apelat sa beneficieze de numarul de premii care i se cuvine. Promotia nu se va sfarsi mai curand decat este prevazut prin regulament, deoarece in fiecare saptamana exista un buget, mai mare sau mai mic, in functie de premiile acordate in saptamana precedenta; in fiecare saptamana va fi asadar cel putin un castigator. Daca la ultima saptamana din campanie se va depasi bugetul alocat, suma va fi suplimentata pentru a-i acorda si ultimului castigator numarul de premii corespunzatoare."
Moderator 1 (Infopromotii) in 31 martie 2010, 10:28
Pentru Adriana (Bucuresti). Iata ce prevede regulamentul:
"3.3.5. In cazul in care potentialul castigator nu raspunde la telefon, el va fi apelat de 3 ori in interval de 48 de ore, Agentia depunand toate eforturile pentru a intra in legatura cu acesta. Daca in urma acestor incercari, potentialul castigator nu poate fi contactat, acesta va fi reintrodus in baza de date si va participa la urmatoarele trageri la sorti."
Moderator 1 (Infopromotii) in 31 martie 2010, 12:12
La comentariul postat de irina (targu neamt) in 29 martie 2010, 10:20

Citam:
"Am cumparat un mustar clasic 270g aparut acum cu pret special -15%(scrie pe ambalaj)si nu merge introds codul,scrie cod incorect iar domnisoara de la infoline mi-a spus ca-i produsul cu codul vechi si nu participa la promotie.Cum sa fie codul vechi daca produsul e abia scos pe piata? Cand le-am sugerat sa puna in dreptul fiecarui produs din lista codul care participa mi-a spus ca ar trebui sa-mi iau telefonul mobil cu mine la cumparaturi si sa sun la infoline sa intreb care sunt codurile bune. Eu cumparaturile mi le fac in fuga ,am copil de 6 luni si nu am timp sa stau in fata raftului cu telefonul in mana.Sunt foarte dezamagita,mai ales ca la cuburile knorr se specifica si ambalajele vechi dar la mustar cum ramane?"

Raspunsul organizatorilor este urmatorul:

"Faptul ca produsul are un pret special, redus cu 15%, nu inseamna automat ca produsul este nou pe piata. Probabil ca magazinul de unde l-ati cumparat a procedat la o astfel de reducere pentru a vinde anumite produse aflate pe stoc si care se apropie de data de expirare. Daca este corecta supozitia noastra si tinand cont de faptul ca produsele au termene de garantie undeva pana la 2 ani, inseamna ca acel ambalaj este produs candva in anul 2008 si de aceea nu participa la promotie, fiiind un ambalaj mai vechi de anul 2009.
Asa cum s-a precizat si in comentarii anterioare, la aceasta promotie participa produse din anul 2009 si 2010, prin urmare si ambalajele aferente sunt corespunzatoare acestor ani. Multumim pentru intelegere!".
Moderator 1 (Infopromotii) in 31 martie 2010, 12:38
La mesajul primit de la steluta (buzau) in 30 martie 2010, 23:04
Citam:
"Buna draga Moderatorule!ITI MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI CHIAR SUNT TARE MULTUMITA CA AM FOST BAGATA IN SEAMA IMI PARE RAU CA AM TRAS CONCLUZIA CA SUNT FOARTE MULTE PERSOANE GEN,,FATA BABEI,, MAI PUTINE PERSOANE GEN,,FATA MOSNEAGULUI,,.CU STIMA STELUTA. APROPO, MI-AM DAT SEAMA CA NU AU CASTIGAT DOAR CEI CU TOATA GAMA DE PRODUSE AM VAZUT CA O PEROANA A CASTIGAT CU 4 PRODUSE,FELICITARILE MELE!

Raspunsul nostru este urmatorul:

Draga Steluta, raspundem tuturor intrebarilor si sesizarilor pe care le primim de la voi.
Uneori nu ne dam seama daca un mesaj este o afirmatie, o parere, sau contine o intrebare desi nu are semnul respectiv de punctuatie. Acestea sunt singurele cazuri in care nu raspundem, pentru ca nu ni se pare ca ne-a intrebat cineva ceva.
Toti vizitatorii si membrii site-ului sunt prietenii nostri in egala masura. Nu am inteles prea bine ce vrei sa spui cu Fata Babei si Fata Mosneagului, dar te asiguram ca nu facem discriminari.
De asemenea, comentariile si sugestiile voastre sunt intotdeauna comunicate organizatorilor, fara exceptie. Uneori se intampla ca raspunsurile organizatorilor sa mai intarzie, dar va asiguram ca trateaza fiecare comentariu de la voi cu maxima seriozitate. Acesta este unul dintre motivele pentru care - asa cum i-am explicat si Adei (Bucuresti) - este important sa mentinem comentariile din pagina unei promotii legate strict de participarea la campania respectiva si sa discutam despre anumiti castigatori sau sa facem schimb de alte impresii pe forum, unde comentariile voastre nu sunt raportate organizatorilor decat daca acestea contin sesizari sau intrebari relevante pentru o campanie sau alta.

Spor la premii tuturor!
steluta (buzau) in 01 aprilie 2010, 00:00
UN PASTE FERICIT VA DORESC DRAGA MODERATORULE DAR SI ORGANIZATORILOR ACESTUI CONCURS.SPER SA VA ADUCA IEPURASUL TOT CE VA DORITI! CU STIMA STELUTA.
Luminita (Bucuresti) in 01 aprilie 2010, 13:31
Si eu am patit-o cu mustarul.Am sunat la tel concursului.Din pacate nu se poate face nimic.Mi s-a explicat ca sunt coduri mai vechi care nu sunt recunoscute de sistem.Bafta tuturor.
Ada (Bucuresti) in 01 aprilie 2010, 15:06
Castigatorul nevalidat a fost in cele din urma validat?
Ada (Bucuresti) in 01 aprilie 2010, 15:16
Am si eu aceeasi nelamurire ca Alina. Stiu raspunsurile primite pana acum, dar inca nu-mi este clar ce se va intampla daca, sa zicem, toti castigatorii vor lua premiul maxim de 17.000 euro. Pana acum s-au dat 29.900 euro plus inca doua premii a caror valoare nu o stim ptr ca nu s-au afisat castigatorii. Chiar si neluand in calcul cele doua premii necunoscute, un calcul simplu ne arata ca daca urmatorii 3 castigatori ar lua premiul maxim de 17.000 euro banii s-ar termina : 29.900 plus de 3 ori 17.000 inseamna 80.900. Asta inseamna ca ptr ultimele doua extrageri NU AR MAI RAMANE BANI, bugetul fiind total epuizat(poate chiar mai devreme, in functie de cuantumul celor doua premii necunoscute inca). Organizatorii spun ca atunci cand este cazul se iau bani in avans din bugetul saptmanii urmatoare. Ok, dar ce se intampla in cazul in care banii intregului buget alocat campaniei este deja epuizat? Se mai tin extragerile? Mersi.
() in 01 aprilie 2010, 19:17
nu stiu daca mai are rost sa participam....:(((....cei din constanta sunt mai multi membrii???.....urmeaza cineva din braila, poate din iasi si mai apoi poate din cluj....restul :(((
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 aprilie 2010, 19:27
Draga Ada,

Castigatorul respectiv a fost recent validat si tocmai am actualizat intreaga lista.

Referitor la intrebarile din mesajul de mai sus, am primit pentru tine urmatoarele lamuriri din partea organizatorilor:

"Pe parcursul campaniei vor avea loc toate cele 9 extrageri prevazute prin regulament si la fiecare va exista cel putin un castigator. Premiile oferite in cadrul unei saptamani de campanie, chiar daca depasesc bugetul aferent saptamanii respective, nu pot epuiza complet bugetul saptamanii urmatoare, deoarece pentru premiile ce depasesc plafonul de 8.500 euro per castigator (si anume cele dublate prin detinerea cardului special), suma care depaseste 8.500 euro se suplimenteaza dintr-un buget separat si nu afecteaza bugetul saptamanal.

De exemplu, in cea de-a treia saptamana de campanie, la extragerea din 22 martie, s-au atribuit catre 2 castigatori sumele de 400 euro, respectiv 17.000 euro, dar acest lucru nu a epuizat bugetul celei de-a patra saptamani si la extragerea din 29 martie s-a mai atribuit unui alt castigator suma de 17.000 euro.

Asadar, bugetul aferent unei saptamani nu poate fi niciodata epuizat prin atribuirea premiilor de la extragerea corespunzatoare saptamanii precedente.

Iti multumim pentru interesul acordat campaniei noastre si iti dorim mult succes."
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 aprilie 2010, 19:34
Draga Doina, citeste lamuririle primite de la organizatori si vei vedea ca buget de premii este destul.
Va reamintim tuturor ca sectiunea de comentarii din pagina unei promotii este destinata discutiilor despre promotia respectiva. Daca doriti sa discutati despre castigatori si alte teme ce nu au legatura cu derularea promotiei, aveti la dispozitie forumul.
Multumim pentru intelegere.
Adriana (Bucuresti) in 02 aprilie 2010, 10:16
Am postat acum ceva vreme o intrebare la care nu mi s-a raspuns inca: daca participi cu mai multe produse, ai mai multe sanse sa fii sunat? Sau intrarile in concurs se fac strict pe numar de telefon? Multumesc anticipat!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 aprilie 2010, 11:04
Discutiile despre castigatori nu isi au locul aici, deci vor fi sterse. Repetam: puteti discuta pe forum.
In perioada 2 - 5 aprilie (inclusiv), organizatorii sunt in vacanta, asa ca nu vom putea raspunde la unele intrebari.
Adriana
, vom adresa intrebarea ta organizatorilor pe 6 aprilie.
Intre timp, ne vom ura unii altora Sarbatori Fericite pe forum.
Ada (Bucuresti) in 02 aprilie 2010, 12:13
Multumesc pentru raspunsuri. Asadar dublarea se face dintr-un buget separat, ceea ce inseamna ca prima oara cand ati spus ca "sumele rezultate din dublarea premiilor sunt incluse in bugetul saptamanal" a fost o eroare. Mersi si succes tuturor. Mai sunt destule extrageri si tot atatea sanse ptr fiecare participant.
Moderator 1 (Infopromotii) in 02 aprilie 2010, 15:32
Ada, nu a fost nicio eroare: sumele rezultate din dublarea premiilor sunt incluse in bugetul saptamanal, dar cele care depasesc 8.500 euro per castigator se completeaza din bugetul suplimentar. Pot exista dublari ale unor sume care sa fie mai mici sau egale cu 8.500 euro per castigator, iar acestea sunt incluse in bugetul saptamanal.
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 aprilie 2010, 12:19
La mesajul postat de Adriana (Bucuresti) in 02 aprilie 2010, 10:16
Citam:
"Am postat acum ceva vreme o intrebare la care nu mi s-a raspuns inca: daca participi cu mai multe produse, ai mai multe sanse sa fii sunat? Sau intrarile in concurs se fac strict pe numar de telefon? Multumesc anticipat!!!

Raspunsul organizatorilor este urmatorul:
"Cu cat mai multe produse inscrise, cu atat sunt mai mai sansele de a fi extras potential castigator. Aceste produse se asociaza cu numarul de telefon de pe care un participant se inscrie ca sa avem o modalitate de contactare, insa daca a inscris, de exemplu, 10 produse Knorr participante diferite, inseamna ca are 10 sanse de a fi extras."

Spor la premii tuturor!
Andyva (iasi) in 18 aprilie 2010, 20:56
Buna,as avea si eu o intrebare.In cazul in care eu nu pot raspunde la telefon, si l-as lasa altei persoane, poate da detalii despre produse in locul meu? Pt ca 6 ore pe zi eu nu pot raspunde la tel. Multumesc.
mariana (botosani) in 19 aprilie 2010, 10:18
De ce nu extrageti si din botosani/////Noi nu suntem tot cumparatori / atunci specificati in regulament ca vor castiga doar cei din orasele mari(Buc,c-ta altele),numai din botosani nu .Si eu mam inscris cu multe produse ,spuneti-mi criteriile de extragere sa nu mai sper degeaba si sa nu mai port produsele dupa mine oriunde ma duc,astept un raspuns.
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 aprilie 2010, 11:23
Draga Mariana, organizatorii ne-au transmis pentru tine ca extragerile se fac dupa numarul de telefon asociat cu codul sau codurile inscrise in promotie. Prin urmare, pana la apelarea potentialilor castigatori extrasi, nu se stie cine e dincolo de respectivul numar de telefon sau din ce oras. Toti participantii au sanse egale la fiecare extragere, indiferent in ce oras locuiesc.
Ada (Bucuresti) in 23 aprilie 2010, 01:54
@Mariana : Bucuresti, Com. Ungra, Timisoara,Constanta, Tasnad, Targoviste, Sibiu, Brasov, Sovata....asadar nu sunt numai orase mari, ba e chiar si o comuna...Bafta!
GEORGETA (BUZAU) in 25 aprilie 2010, 19:15
Concursurile sunt corecte,dar as avea o sugestie pentru organizatori:Este foarte incomod pentru participanti sa umble cu ambalajele dupa ei, mai simplu si mai corect ar fi daca ambalajele ar fi trimise prin posta si s-ar efectua extrageri,parerea mea este ca si firma Knorr ar inregistra un procent mai mare la vanzari.Exemplu, acum cumpara produse un membru din familie si se inregistreaza toata familia si numai in cazul castigarii ceilalti mai cumpara produse, iar cei care au cumparat acum si nu au castigat le pastreza si se inscriu la urmatorul concurs, daca se expediau ambalajele pentru extrageri, vanzarile ar fi inregistrat un procent mai ridicat si noi consumatorii faceam dovada cumpararii fara sa mai umblam cu ambalajele dupa noi.Multumesc pentru timpul acordat.
Oana (ploiesti) in 26 aprilie 2010, 08:07
Am on intrebare si as vrea sa primesc un raspuns sigur si corect. Ce se intampla in cazul in care potentialul castigator nu are deschis un cont bancar personal?
Oana (ploiesti) in 26 aprilie 2010, 08:36
Inca o intrebare: daca in formularul de inscriere de pe knorrsunacastigator, in dreptul numelui apare numele surorii mele, iar la interviu raspunde un alt membru al familiei, acesta din urma poate fi considerat potential castigator?
gheza (arad) in 26 aprilie 2010, 10:20
Asta este inca un concurs unde poti investi minim si poti castiga maxim. Adica eu dau cam 250 RON pt toate cele 85 de produse dar pot sa le inscriu de pe 10 telefoane si sa am 850 de sanse. Daca codul de pe ambalaje ar fi fost diferit sau ar fi trebuit sa trimitem ambalajele prin posta cum spunea mai sus cineva, atunci as fi avut doar 85 se sanse sau ar fi trebuit sa platesc 2500 RON pt a avea 850 de sanse.Asa ca mai bine cumperi cartele de telefon cu 4 euro, adica 21 RON si inscrii la infinit 85 de coduri. oricum intr-o familie sint cel putin 6 telefoane si codurile multiple se pot inscrie fara a se cumpara produsele.aici au noroc cei care au mai multe telefoane.
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 aprilie 2010, 10:35
Draga Oana, am transmis organizatorilor intrebarile tale si speram sa primim in curand raspunsuri pentru tine.
Ada (Bucuresti) in 26 aprilie 2010, 12:50
@Gheza : daca toata familia se inscrie pe baza acelorasi ambalaje, cine umbla cu ambalajele la el? Pentru ca, exceptand situatiile in care toata familia sta non-stop acasa si taie frunza la caini :), oamenii normali au un job sau merg la scoala, la facultate, etc, asadar membrii familiei se afla in locuri diferite pe parcursul unei zile...Asadar degeaba se inscriu toti daca nu au fiecare in parte ambalajele la ei...Sa zicem ca mama poarta la ea ambalajele, dar o suna pe fiica in timpul orei la facultate...Ghinion de nesansa :)))( ca sa folosesc o licenta de limbaj)...Mai bine nu te mai inscrii decat sa risti sa fii sunat si sa nu castigi nimic ptr ca nu ai ambalaje la tine...
() in 26 aprilie 2010, 14:51
Pt.ADA din Bucuresti.Tinand cont de faptul ca la acest concurs te inscrii cu codul de bare care este unic pt un produs cred ca GHEZA are dreptate.Se cumpara cate un singur produs din fiecare ,se trimite de pe 10 telefoane,doar mama umbla cu ambalajele iar ceilalti isi scriu codurile pe o foaie de hartie iar cand e sunat citeste de pe hartie.Simplu,nu? Asta si pt ca atunci cand esti sunat nu te intreaba de desenul de pe ambalaj ci numai cate ambalaje ai la tine probabil.
gheza (arad) in 26 aprilie 2010, 15:05
Ti se pare atat de greu ca in ziua extragerii si inca 2 zile dupa, toata familia sa isi lase telefoanele acasa, sa raspunda fata sau baiatul???Sau mama mare?
gheza (arad) in 26 aprilie 2010, 15:11
Oricum majoritatea celor care au participat la Knorr au facut asa pt ca si-au dat seama inca de la inceput de schema cu codurile, cand o dna a spus ca a cumparat si ea si sotul aceleasi produse , dar cand au vrut sa le bage pe calculator, ii dadea produs deja inscris.Din acel moment eu consider ca ,,batalia''s-a dat intre cei care aveau cel putin 10 telefoane in familie. Eu recunosc ca am doar 8 :-)) dar o sa-mi mai cumpar. Acelasi lucru cu coduri bagate pe mai multe telefoane s-a mai intamplat tot aici, dar la alta promotie. Cred ca stii la ce ma refer.
Ada (Bucuresti) in 26 aprilie 2010, 16:27
@Ghiuler : te inseli. N-ai citit cu atentie regulamentul...Acolo scrie ca cel sunat tb sa raspunda la 3 intrebari de pe fiecare ambalaj pe care il are la el, si in niciun caz nu e vorba despre codul de bare...Acum inteleg de unde provine suspiciunea voastra, din necunoastere... In urma cu cativa ani o colega de birou a castigat la aceasta promotie si imi amintesc ca ptr vreo 20 produse pe care le avea la ea a vb cu ei la telefon vreo 45 minute ptr ca i-au adresat o gramada de intrebari la care nu aveai cum sa stii raspunsul decat daca aveai ambalajul in mana, in niciun caz codul de bare...Oameni buni, oare chiar nu va mai saturati sa fiti suspiciosi si sa carcotiti permanent? Chiar credeati ca cei sunati tb sa spuna codul de bare?....De ce nu cititi regulamentul, e minimum ce ati putea face pentru a avea o parere pertinenta. Ghiuler...avea dreptate cine ti-a raspuns pe forum. Comentezi fara sa fi citit regulamentul si nu prea stii care este principul campaniei. Permanent ai opinii negative si e pacat sa fii atat de pornita impotriva castigatorilor. Cu o asemenea atitudine nu prea vad cum norocul ar fi de partea ta....Asa cum am scris si pe forum eu iti doresc bafta si sa castigi ce iti doresti, dar parerea mea e ca gandind atat de negativ lucrurile se complica...
Ada (Bucuresti) in 26 aprilie 2010, 16:37
@Gheza : ma indoiesc ca ai voie sa raspunzi in numele altcuiva (adica daca sunt inscrisa eu, sa raspunda altcineva din familie in numele meu). Iar daca faci acest lucru pe ascuns, adica raspunzi si te dai drept altcineva, fara sa intrebi daca poti raspunde tu pentru cel care s-a inscris, atunci comiti o infractiune, este ilegal. Incredibil cate tertipuri frauduloase le pot trece oamenilor prin minte...Cum adica sa te dai drept mama, sora, etc???? Incredibil, sunt uimita de aceste idei. Dragi moderatori, cred ca ar tebui sa mai cenzurati pe ici si pe colo, pentru ca din aceste comentarii lumea invata tot felul de metode de a frauda...Ar fi o cenzura pozitiva, absolut obilgatorie...
gheza (arad) in 26 aprilie 2010, 18:16
Dar si in eventualitatea in care te intreaba ceva de pe ambalaj, reteta, ingrediente sau informatii nutritionale, toate tel le ia unul sg din familie, eventual cineva care are munca de birou ca nu or fi toti comis-voiajori si poate tine tel in sertar si raspunde la ele.Chiar daca ai fata studenta si ea a luat ambalajele si tel, regulamentul spune clar ca e sunata de 3 ori.Asa ca si daca e in timpul orei, vede numar necunoscut, cere voie la baie si poate f bine sa raspunda. si exemplele pot continua.atat timp cat codurile nu sunt unice, ai ,,n'' poibilitati de a castiga fara mari batai de cap.
steluta (buzau) in 26 aprilie 2010, 21:47
Salut din nou! raman surprinsa ce comentarii se fac!Unii chiar nu au inteles regulamentul sau nu vor sa-l inteleaga!NU pot castiga toti membrii unei familii cu aceleasi produse pentru ca (asa cum spunea si Ada), nu pot fi toti membri familie impreuna.Eu stiu ca am castigat la alta promotie se verifica daca ai produsele se pun 3 intrebari la fiecare produs. Gen care este al 3-lea ingredint,ce imagine este pe ambalaj,etc.Regurile unui concurs sunt gandite... Cred ca mai bine ati spera sa gastigati nu sa va fceti anumite probleme care chiar nu-si au rostul.BAFTA TUTUROR.Cu multa stima,STELUTA. BAFTA SI SPERATI !
() in 26 aprilie 2010, 23:01
[...] Ma bucur ca dl Gheza spune lucrurilor pe nume, poate asa organizatorii schimba ceva la promotiile viitoare.Eu sunt o cumparatoare obisnuita, nu ma pot ,,lupta'' ca sa folosesc termenul dlui Gheza cu cei care au peste 10 telefoane, asa ca sper ca la promotiile viitoare sa fie coduri unice, in interiorul ambalajului si eventual sa se ceara si bonul fiscal. Referitor la ccea ce am spus la inceput...atunci cand trimiti prin sms, trimiti doar codul, fara nume sau adresa, deci in principiu poate raspunde mama ta si daca esti destul de norocos sa te sune si a 2 oara in aceeasi saptamana, mama ta poate da datele sorei sale sau a mamei sale,(pt ca se spune ca o persoana nu poate castiga de 2 ori in cadrul aceleiasi saptamani) pt ca nu cred ca cei de la Knorr au un sistem telefonic avansat sau aparate care sa determine amprenta vocala a fiecareia dintre noi. Este f bine ca Moderatorul da totul aici, pe fata. Sau poate unii vor ca toate tacticile astea sa fie tinute la secret pt a beneficia doar ei de ele? Nu de alta, dar cu siguranta ca sunt destui de utilizatori onesti care intra pe site .
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 aprilie 2010, 11:35
Draga Oana, am primit raspunsul organizatorilor la intrebarile tale:

"Draga Oana,

In legatura cu problema ridicata de tine referitoare la "contul bancar", in cazul in care un potential castigator nu are un cont in RON la orice banca din Romania al carui titular sa fie, isi poate deschide unul. Este o operatiune foarte simpla si se rezolva in cateva minute printr-o vizita la o banca. Organizatorii nu vor livra banii castigati cu titlu de premiu decat intr-un cont deschis pe numele castigatorului (devenit astfel in urma procesului de validare).

Referitor la "cine va fi castigatorul", cel care raspunde la telefon este considerat "potential castigator", lui i se vor adresa cele 3 intrebari pentru fiecare produs pe care declara ca il are la el in momentul in care este sunat, iar acela va fi castigatorul final (dupa indeplinirea corespunzatoare a actiunilor de validare conform regulamentului). Insa, trebuie neaparat sa aiba ambalajele la el pentru ca raspunsurile la cele 3 intrebari se gasesc exclusiv pe ambalaj si nu se refera doar la precizarea codului de bare al produsului.

Iti multumim pentru atentia acordata promotiei noastre!"
Oana (ploiesti) in 27 aprilie 2010, 12:18
Multumesc mult pentru lamuriri.
Ada (Bucuresti) in 27 aprilie 2010, 12:39
@Ina : ceea ce faci tu este sa inveti lumea cum sa comita o infractiune. Vad ca mesajul tau a fost un pic adaptat de moderatori, ceea ce inseamna ca nu a avut un continut tocmai onest. Dragi moderatori, daca dumneavoastra vi se pare ok sa postati mesaje prin care lumea este invata cum sa fraudeze...asta e.Cand cineva descrie cum sa te dai drept altcineava ca si cum ar fi cel mai normal lucru din lume, nu o infractiune pedepsita de codul penal, si mesajul care contine acea descriere apara bine mersi postat...atunci eu chiar nu mai am ce comenta in legatura cu acest subiect.
gheza (arad) in 27 aprilie 2010, 13:05
Dar poate ca deja am castigat prin metoda folosita mai sus, de aia nici nu ma obosesc f tare sa tin ascunse lucrurile astea. Daca eu am putut sa profit de ele, sa mai profite si altii,chiar daca e la final promotia.
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 aprilie 2010, 13:29
Draga Ada, nu consideram ca Ina a dat lectii despre fraudare. Poti fi sigura ca organizatorii privesc cu seriozitate toate comentariile voastre, iar in cazul in care vor aparea tentative de frauda, vor sti ce este de facut.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Knorr suna castigator!"

Ultima actualizare: 19 mai. 2010
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Knorr suna castigator!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media