M-am uitat de curiozitate,pe site si am citit in mare parte,din retete.Unii participanti,cu toata familia,s-au copiat unii dupa altii,unele retete ale acelorasi participanti erau pur si simplu identice.Oare,de ce n-au fost descalificati,nu stiu,greseala organizatorilor! In schimb castigatoarea,a scris o reteta,care m-a facut sa rad si cred ca cine s-a ocupat cu citirea retetelor ,reteta castigatoarei N-A CITIT-O.Exemplificare:in regulament se specifica ca retetele scrise sa fie cat mai aproape de reteta,care apare in filmuletul de pe site,respectiv se freaca grasimea vegetala in bolul pus peste alt bol cu apa si gheata,pana incepe sa se intareasca,apoi se pun galbenusurile,sare,suc lamaie,lapte,etc.D-na castigatoare,Anica Serban,scrie ca se freaca margarina cu galbenusurile,pana se intaresc galbenusurile,de cand si unde a vizionat acest lucru?Reteta e scrisa alandala,fara a se specifica tipul de grasime vegetala,tipul de ulei folosit,desi regulamentul specifica acest lucru.Sa nu se interpreteze gresit,dar nu cred ca s-a acordat corect,adica castigatoarea nu e de vina ci organizatorii,care organizeaza concursuri cu regulamente incalcate de aceiasi organizatori.Daca credeti,ca am gresit cu ceva,cititi reteta de pe site,poz 240,si urmariti filmuletul apoi comparati.Cititi si regulamentul!!!Sarbatori Fericite si la mai multe concursuri!!!