Hai ca m-am saturat de mancatori de fund

, chiar m-am saturat. Cum reusesti sa faci ceva, cum vine unul sau mai multi si te scuipa , te contesta, sau te injura. De ce? Nu am bagat mana in buzunar la nimeni, nu am furat nimic. De ce sunt vinovat? Ca stiu sa fac niste calcule elementare cu probabilitati, ca am curaj sa risc, ca muncesc cu saptamanile la taiat ambalaje si scris plicuri, pe cand contestatarii stau cu burta in sus la soare. Si asa sansele mele de a castiga aceste premii erau mult mai mici decat sansele de a le pierde, dar ce? conteaza, il intereseaza pe domnul de mai sus la cate promotii am participat si nu am castigat nimic, nu , nu il intereseaza, el stie doar sa arunce cu noroi, in oricine: organizatori fara de care promotiile nu ar mai exista, castigatori, daca nu e el.
Ca sa te lamuresc domnule carcotas, organizatorii de promotii, toti, nu doar Nestle sau Unilever sau P&G - respecta regulamentele, nu au gresit cu nimic, pur si simplu am avut noroc, iar pt. asta uite o explicatie:
Un tigan se ruga la Dumnezeu: "Da Doamne sa castig la loto!" in fiecare zi pana cand Dumnezeu s-a saturat si a zis: "Bai tigane daca vrei sa castigi la loto macar pune si tu un bilet!".
Sa stii ca particip si la loto in fiecare saptamana, pana acum nu am castigat dar voi castiga. Ma vei comenta si atunci ca am participat mereu si am investit sume uriase de bani ?
Mai departe, ca fapt divers:
1. produsele pe care le cumpar nu le vand ci le dau la case de copii, azile de batrani etc. - timp pierdut, transport, alergat, totul pe banii mei dar E EXTRAORDINAR SA BUCURI UN OM AMARAT. Ai facut asta macar o data in viata? Nuuuuuuuuuu!!! Tu arunci cu noroi si ma scuipi desi nici macar nu ma cunosti.
2. 10.000 de euro din premiul de anul trecut l-am donat catre oameni cu mai multa nevoie decat mine. Dar nici asta nu te intereseaza, tu arunci cu noroi.
3. Din premiul de anul acesta voi face la fel , si ti-am scris - sansa sa-l pierd era mult mai mare decat de a-l castiga. Fa si tu un calcul simplu 8 din 43=> sansa mea aprox. 19 % .
Una peste alta ar mai fi multe de scris despre carcotasi:
- cei care nici macar nu citesc un regulament dar au pretentia sa mai si castige;
- cei care nu stiu ca " Prost sa fii noroc sa ai " nu se aplica mereu si trebuie sa-ti faci norocul si cu mana ta;
- cei care nu se deranjeza din pat cand eu si alti cativa cautam prin toate magazinele produse promotionale;
- cei care nu sunt dispusi sa riste;
- cei care nu au nici cele mai elementare cunostinte de marketing;
- cei care nu stiu decat sa arunce cu noroi si sa intrebe " DAR EU DE CE NU AM CASTIGAT?"
LASATI ORGANIZATORII IN PACE, MULTUMITI-LE CA EXISTA SI SUNT DISPUSI SA CHELTUIASCA BANI PT. PREMII SI PROMOTII! Din vanzarea produselor promotionale ei nu isi acopera nici de departe valoarea premiilor PUR SI SIMPLU DAU BANI DIN BUZUNAR. Dar asta e o chestie de marketing - de ce fac ei promo in conditiile astea? - pe tine nu te intereseaza, tu arunci cu noroi...........