Draga moderatorule sper sa nu te superi dar m-am "documentat" un pic in legatura cu castigatorii,concursurilor Maggi si am aflat ca: 1. Promotia Nestle "Stelutele Maggi deschid calea catre premii"-intre 12.03.2008-13.04.2008,premiile au fost impartite intre familiile Dragomir,Puha si Boulescu; 2.Promotia"Maggi implineste destine"-intre 20.04.2009-1.06.2009-marele premiu de 80000 euro castigat de Dragomir Tudorel+2 premii zilnice;printre castigatori,de premii zilnice,alt Dragomir, Puha si Boulescu ;3.La promotia "Maggi.Creeaza combinatia perfecta de legume"-16.03.2009-30.04.2009-premiile fiind 1sort+1plic Maggi,n-au prezentat interes pt familiile respective;4.Promoti Nestle"Magii implineste mii de vise"-18.02.2008-14.04.2008-marele castigator Puha Cornel Stanica -100000 euro ;5.Promotia "Maggi,pofta de...iti da o idee"-6.05.2008-30.05.2008-castigatorii Puha si Dragomir s-au'multumit" cu 100 euro ! Pe forum,am citit,acum ceva timp discutii despre acesti castigatori,dar mi-am zis,ca de,invidia,etc,dar de data asta nu cred ca e invidia ci, faptul ca noi,suntem prosti,in timp ce altii la intelegere cu "cineva"apropiat companiei,le "da" pontul de castig.O sa ma contraziceti,o sa-mi spuneti ca au avut noroc,trimitand ambalaje,sms-uri,etc.NU CRED,prea bate la ochi si ma intreb,daca n-ar fi cazul sa fie sesizat OPC,nu de alta dar,tragerile astea la sorti nu sunt televizate,jurizate,cu public,etc. Cum se face ca,in promotiile cu castiguri in sepci,sorturi,pliculete Maggi,acestia nu apar odata ca castigatori.O sa ziceti ca nu ii intereseaza si ca nu participa,decat la promotii cu premii mari.Ma bucur,dar cum participa,cum castiga marele premiu. Tare vreau sa vad castigatorii de la promotia actuala cu retetele trimise la Clubul Maggi !Oare vor lua toate cuptorele cu microunde si premiile de 150 euro +marele premiu ? Chiar nu sesizeaza,cineva de la marketing din SC NESTLE ROMANIA SRL ,chestii de genul acesta in care se da prilejul unor discutii,pe tema castigatorilor? Astept comentarii din partea celorlalti membrii,fara comentariile familiilor Puha,Dragomir si Boulescu!Stimate moderator,scuze,daca am deranjat prea mult,dar totusi trebuie sa ne spunem punctul de vedere,pe forum ca de aia,e forum !