Raspuns pentru: anonim_6794 (19 Nov 2008, 09:29)
Buna.
Nu ma multumeste deloc acest raspuns.
Organizatorii au raspuns pur si simplu printr-un citat din regulament prin care imi transmit mie cum se intra in posesia premiului castigat- ori eu asta am inteles foarte bine din citirea regulamentului.
Ceea ce mi-ar fi placut mie ar fi fost sa inteleaga si ei ceea ce am dorit eu sa le transmit - si anume ca prin aceaste modalitati de inscriere lasa loc producerii mai multor fraude.
Si daca nu m-am exprimat destul de explicit in primul mesaj as dori sa le dau un exemplu:
X se poate inscrie in fiecare zi cu "x" mesaje pe zi care nu il costa absolut nimic (daca se inscrie prin intermediul internetului), deoarece nu a achizitionat produsele.
In momentul in care este declarat castigator si tr. sa trimita ambalajele ABIA ATUNCI le achizitioneaza, ceea ce nu este corect pt cei care chiar au produsele in momentul inscrierii.
Ceea ce eu doresc este ca ei sa recunoasca ca este foarte prost organizata aceasta promotie (desi produsele sunt extraordinare).
Corect ar fi fost sa se trimita 5 ambalaje diferite prin plic, iar daca chiar s-a dorit o metoda mai moderna (SMS sau internet) ar fi trebuit sa aiba niste coduri pe produsele participante pe care sa le trimiti, iar in momentul in care esti declarat castigator sa trimiti acele coduri.
Pentru ca asa e f simplu sa trimiti mesaje,iar produsele sa le cumperi doar dupa ce ai castigat. Cum se asigura ei ca eu am produsele in momentul inregistrarii???
Va multumesc pt transmiterea mesajului meu organizatorilor si va rog sa le transmiteti si acest mesaj.
De data aceasta astept un raspuns adevarat si nu un citat din regulament pe care va asigur ca l-am inteles perfect.
Va multumesc mult de tot.
Bafta tuturor !