Raspuns pentru: Cornel Puha (25 Jun 2009, 16:46)
Vei dona produsele? Vrei sa spui continutul lor, ptr ca ambalajele le-ai trimis la concurs. In plus, nu ai trimis UN plic, ci nenumarate plicuri. Asta ptr ca ai bani multi de investit si ai transformat aceste concursuri intr-o afacere personala a ta si a familiei tale. In acest fel promotiile nu mai au finalitatea teoretica, ci se adreseaza unui esantion extrem de restrans, a celor imbogatiti din concursuri care nu se mai satura si doresc sa fie merei mai bogati, reinvestind o parte din banii castigati.De acord ca faceti acest lucrui in limitele regulamentelor, dar companiile precum Maggi ar trebui sa gaseasca metodele potrivite ptr a impiedica realitatea ca majoritatea premiilor sa ajunga in mainile familiei tale. Au facut un pas timid anul acesta restrictionand la unul pe saptamana numarul de premii saptamanale pe care o persoana il poate castiga. Altfel, s-ar fi intamplat cu siguranta ca in cazul unei mai vechi promotii Delikat in care lisrta de castigatori era plina ochi de numele Dragomir... In alta ordine de idei, am tot dreptul sa-mi expun o parere pe care, cu siguranta, o impartasesc 99,99 la suta dintre cei care va cunosc povestea. Ne-am saturat ca numele voastre sa apara pe toate listele de castigatori numai si numai ptr ca aveti bani de cheltuit, si ma refer aici la sume enorme nu la nimicuri gen sute de roni, asa ca toata povestea nu mai tine de noroc asa cum ar fi normal in cadrul unui concurs cu premii oferite prin tragere la sorti, ci pe un calcul matematic . Normal ca daca o familie are, sa zicem, jumatate dintre plicurile totale inscrise la o promotie sansele de castig sunt enorme, adaugam doar o farama de noroc si...gata cu un nou premiu in visteria voastra...Daca ptr tine adevarul este noroi, e treaba ta. Ptr noi ceilalti adevarul este mijlocul prin care realitatii i se spune pe nume.