Raspuns pentru: anonim_2765 (18 Feb 2008, 14:05)
Salut, Anonimule!
Ai in mare parte dreptate. Stii bine ca publicam si mesaje cu nemultumiri la adresa noastra sau a promotiilor prezentate de noi. Si noi respectam dreptul la opinie al tuturor vizitatorilor nostri.
Cazul Leliei a fost insa unul special. A postat intotdeauna numai speculatii cu privire la posibilitatile de fraudare, declarand ca ea nu participa niciodata la promotii si indemnandu-i pe ceilalti sa nu mai participe, sa "nu se lase pacaliti". La inceput i-am explicat cu argumente ca nu se putea trisa conform scenariului ei, i-am explicat si care sunt modalitatile organizatorilor de a elimina din start acele posibile tentative de fraudare, dar Lelia nu a luat in seama mesajele noastre. Era genul care intervenea in discutie numai ca sa agite spiritele fara nicio baza reala. Ceea ce se vede pe forum este numai o mica parte a "dialogului" dintre noi si Lelia.
Nu ne dorim sa avem astfel de membri printre noi. In cei trei ani de existenta a site-ului www.infopromotii.ro am incercat zi de zi sa construim un climat de incredere si sa dovedim romanilor care credeau ca "toate premiile sunt date dinainte rudelor organizatorilor" ca lucrurile nu stau deloc asa. Vizitatorii nostri stiu ca daca au nelamuriri sau sesizari, daca intarzie sosirea premiului sau intervine vreo greseala, este suficient sa ne scrie si ne interesam pentru ei, iar situatia se lamureste imediat. Infopromotii trebuie sa fie locul unde te informezi despre promotii si, daca ai nemultumiri, le exprimi civilizat si argumentat, iar ele se lamuresc cu ajutorul organizatorilor.
Interventiile Leliei nu pot fi solutionate pentru ca n-au nicio baza reala. In schimb, risca sa deformeze realitatea si sa ii lase pe alti vizitatori cu impresia ca premiile nu se acorda in mod cinstit.
Lelia are in continuare dreptul sa se exprime, dar pe alte site-uri. Isi poate face si un blog, daca vrea.
Mult succes tuturor!