Raspuns pentru: Celyn (31 May 2008, 19:10)

Draga Cipri. Ti-a picat pata pe mine!!????

In mod sincer te informez ca am trimis peste 30 sms-uri! Trimiteam cate 10 o data!La ;MAGGI;!!!

Nu am putut trimite milioane pt, ca am si altele de facut!!!!

Nu consum doar;MAGGI;!!

Daca eram castigatoare precum norocosul( ;;COCOS

2 premii unul dupa altul de 2000euro, imi permiteam!!

Privind seturile de tacamuri, eu am considerat ca la peste 30sms-uri, era normal sa primesc si eu un set deoarece am trimis fff, repede coduri de bare!!!Eu am seturi de tacamuri din Rusia din 1989, cand eram ghid! Sunt de argint!!

Voiam si eu ,asa din lipsa de ocupatie, sa mi indeplineasca si mie ;MAGGI; un vis!!!! Dar se vede ca acest ;;MAGGI;; indeplineste visele ;norocosilor; cu 2000euri si cateva seturi de tacamuri!!

Va anunt, dragilor, ca nu sunt ; INVIDIOAS; nu sunt necajita ca ;MAGGI; nu mi-a implinit nici un vis!!!!!

Cu respect, va anunt ca incepand de acum am terminat orice colaborare, sau conversatie pe tema concursurilor!!! PRIVIND ;MODERATOR;1;Am vorbit de comunizm pentru ca am fost jignita de; anonim;, pe aceasta tema!!!Eu n-am facut niciodata politica de nici un fel!! Doream doar sa mi se raspunda corect la intrebarea mea!!! Probabilitatea matematica, a unui concurent, prezent la multe promotii, aceeasi persoana, de-a castiga in acelasi timp, 2000euro si cateva seturi de tacamuri!!(cocos gh)

Nu sunt invidioasa pe nimeni! N-am trait

si nu traiesc din premii!!

: Dar nici asa proasta nu sunt!! Am trait si mai traiesc aici in Romania, de 58ani!

Va multumesc si va rog abtineti-va de la comentarii la adresa persoanei mele! Eu n-am jignit pe nimeni , referitor la comentariile fiecaruia!!

E;democratie, nu;????Avem dreptul sa ne spunem opinia!!! CU ACEASTA AM TERMINAT!!!!!!!!!

SUCCES COCOSEILOR, GAINILOR TUTUROR,,, !!!! SA AVE TI O VARA PLACUTA!!!

CU RESPECT PT, TOTI; CELYN,