Buna la toata lumea!Apropo,de concursurile astea care se desfasoara la Real!De cateva luni,cei de la Real dau niste catelusi cadou,la prima cumparare de produse in valoare de 40Ron ti se-nmaneaza un talon cu 25 de locasuri,iar pe el poti lipi 25 de actibilde cu catelusi.Cand ai umplut talonul cu catelusi,adica ai facut cumparaturi de 1000 Ron,primesti un catelus-jucarie gratuit!Chestia care m-a deranjeaza pe mine si nu numai,este ca daca odata, cu bonul care-l primesti de la casa, dak nu esti atent sa iei si actibildele respective,ca de,te grabesti si te grabeste casiera sa-ti pui cumparaturile in sacose,pierzi acele actibilde cu catei,iar daca intr-un final iti aduci aminte ca n-ai primit actibildele,casiera te repede si PA!Si au tot interesul pentru ca actibildele raman la ele si cateii respectivi ii iau ele,le-am vazut de multe ori, cum au taloanele langa ele si lipesc actibildele fara nici o jena.Mi s-a intamplat n-ori sa cumpar de 70-79 Ron,n-am primit si al doilea actibild,pe motiv ca n-am cumparaturi in val de 80 Ron,inteleg cand fac cumparaturi de 44Ron sau 50 Ron !