Raspuns pentru: daniela24 (23 Oct 2008, 08:11)
Draga Daniela24,
Te rugam sa ne trimiti datele tale cu care te-ai inscris la acest concurs, prin intermediul rubricii "Contact" aflate in partea de jos a site-ului. Ii vom ruga pe organizatori sa verifice.
Mult succes!
buna ziua,ma numesc mihalache daniela mariana ,din
braila si am fost anuntata ca am castigat un ceas la campania mama anului,pe care nu l-am primit nici pana acum ,ce imi puteti spune ?sa il mai astept?
Raspuns pentru: Daniela Apetroae (01 Sep 2008, 19:30)
te pot ajuta eu

lasa-mi un mesaj
Raspuns pentru: Daniela Apetroae (01 Sep 2008, 19:30)
Draga Daniela,
Te rugam sa ne trimiti datele cu care te-ai inscris in concursul "Mama Anului" prin intermediul formularului pe care il vei gasi in partea de jos a site-ului la rubrica "Contact".
Mult succes!
Astazi 1 Septembrie am primit telefonul miraculos ca sunt castigatoarea unui ceas T.Sa-mi fie cu iertare dar am ctit cam de mult lista castigatorilor pe site. Oricum mi-ati stricat ziua!Sa ma fi vazut in postura personajului din piesa lui Caragiale "Doua lozuri",rascolind toata casa si cautand bonul pe care cu siguranta l-am aruncat dupa citirea listei castigatorilor pe site sau invinuind pe sarmanul meu fiu ca mi-a aruncat hartiile din sertar.As fi vrut sa revad scris undeva termenul de validare,dar bineinteles ca nu l-am gasit!Oricum multumesc pentru nimic!
Raspuns pentru: Daniela Marinescu (25 Aug 2008, 17:47)
dap

si eu vroiam sa il fac cadou
AI OBSERVAT CA PE SPATELE CEASULUI ESTE IMPRIMAT NUMELE CELUI CE L-A CASTIGAT??
dap ... si eu l-am primit acum cateva minute e dragut dar pacat ca e de dama... mie imi place cutia mai mult
bft
Cu jumatate de ora in urma am primit premiul ,prin curier.Ceasul Tissot e superb!
Raspuns pentru: Daniela Marinescu (25 Aug 2008, 09:23)
Salut!
Am transmis intrebarea voastra organizatorilor msi vom reveni cat de curand cu un raspuns oficial.
Succes!
Si eu sunt una dintre castigatoarele din prima etapa de validare ,nu am primit nici eu premiul.La ce nr.de telefon trebuie sa sun pentru a intreba cand va fi trimis premiul?
premiul validat.... am sunat de 4 ori , de fiecare data dl Daniel O. imi zice ca "daca nu primiti in urmatoarele 2 saptamani mai reveniti cu un tel", ultima data s-au dacut din 2 3 saptamani...
daca mai este cn in "prima etapa " si a primit ceasul sa scrie aici ...ma intreb cand si=l vor primi cei din "ultima etapa de validare"