Raspuns pentru: Moderator 1 Infopromotii (23 Sep 2009, 12:18)
multumesc, Moderator 1!
am facut o mica investigatie pe internet si am vazut ca pe site-ul oficial au alt numar de fax (difera cifra din ...coada :nu e 8 ,ci 1 ), am incercat sa trimit si un mail, dar tot la fel, mi se intoarce...
cred ca vor crede oamenii de pe aici, ca n-am ce face si ca sunt de-a dreptul " tralala", dar nu mi se pare corect; civilizat era sa invoce o clauza de forta majora si sa se suspende promotia, ceva, orice, dar nu sa se trimita mesaje pe telefoane " felicitari, ati castigat ....", sa puna oamenii ( 50 ,nu 1-2 probabil de prin toate colturile tarii, unii poate merg cine stie unde sa gaseasca un fax ) pe drumuri pentru faxuri si la urma, vai, nu putem da premiile, ca nu dam de castigatori !

si ma mir ca o companie de marimea Colgate nu-si permite sa sune 50 de oameni si sa ofere informatii corecte!
sper ca e o companie serioasa, care nu s-a molipsit de ceva maniere...romanesti de a trata oamenii..
in concluzie, multumesc Moderator 1 pt mesaj si astept cu nerabdare sa vad ce va urma.( cred ca si ceilalti 49 de castigatori la fel ) .